صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۴۰۰۸
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۸

دوره‌های دانش‌افزایی تدبر در قرآن کریم ویژه بانوان در مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ مؤسسه تدبر در قرآن و سیره، یکی از مراکزی است که در حوزه آموزش عمومی و تخصصی تدبر در قرآن و سیره در مشهد فعالیت دارد.

این مرکز پیش از این در ایام کرونا در فضای مجازی، دوره‌هایی را برای علاقه‌مندان برگزار کرد. هم‌اکنون نیز دوره آموزش تخصصی «دانش‌افزایی تدبر در جزء 28 قرآن» را به صورت حضوری برای 15 نفر از بانوان در روزهای یکشنبه از ساعت 8 تا11 برپا می‌کند. تدریس این دوره از سوی خانم مهدوی در 16 جلسه انجام می‌شود.

دوره دیگری با عنوان «دانش‌افزایی تدبر در جزء چهارم قرآن» در قالب شانزده جلسه برای 20 نفر از بانوان در روزهای سه‌شنبه با تدریس حجت‌الاسلام مهریزیان برپا می‌شود.

«دانش‌افزایی تدبر در جزء سی‌ام قرآن» نیز از دیگر کلاس‌های حضوری این مرکز است که با حضور 17 نفر ویژه بانوان با تدریس عرفانیان از اساتید مجرب مؤسسه در روزهای شنبه انجام می‌شود.

برای هر سه دوره دانش‌افزایی، از شرکت‌کنندگان آزمون اخذ شده و گواهی‌نامه معتبر اهدا می‌شود. این مؤسسه در مشهد، میدان ده دی، رازی غربی 8، پلاک 5 واقع شده است.

انتهای پیام