صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۶۸۲۲
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: شهرستان کاشمر 51 گلزار شهید دارد که 16 گلزار ساماندهی و 35 گلزار دیگر نیاز به بهسازی دارد.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام حسین معصومی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی روز گذشته چهارم تیرماه در دیدار با فرماندار کاشمر، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: خدمت در بنیاد شهید و خدمتگزاری به خانواده‌های شاهد و ایثارگران از افتخارات ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی در خصوص ساماندهی گلزار شهدا عنوان کرد: این شهرستان 51 گلزار شهید دارد که 16 گلزار ساماندهی و 35 گلزار نیاز به بهسازی دارد.

معصومی با بیان اینکه ساماندهی گلزارهای تک‌مزاری در اولویت قرار گرفته‌اند، ادامه داد: از میان گلزارهای شهدا 10 گلزار تک‌مزاری هستند، که 6 مزار شهید ساماندهی و 4 مزار هنوز ساماندهی نشده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی عنوان کرد: دو بخشدار و دهیاران مسئول ساماندهی گلزار تک مزاری شهدا شدند.، از این 4 گلزار تک مزاری که نیازمند بهسازی هستند، مزار سه شهید در سه روستای اسحاق‌آباد، عشرت‌آباد و کاژغونه  و یک مزار شهید  در امام‌زاده سید مرتضی قرار داشته و باید ترمیم و بهسازی شود. 

وی تأکید کرد: همه مسئولان در برابر شهدا مسئول هستند و شایسته نیست شهید جانش را فدای ایران اسلامی کرده و مسئولان نسبت به آن بی‌تفاوت باشند.

معصومی افزود: باید از ظرفیت‌های داخلی شهرستان جهت اشتغال فرزندان شهدا در بخش‌های صنعت و کشاورزی استفاده کرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در ادامه با اشاره به اینکه بیش از 11 هزار نفر از خانواده‌های شهدا در این استان بیکار هستند، عنوان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر در کشور استخدامی دولتی نیز وجود ندارد پیگیر اختصاص وام‌های خوداشتغالی به این عزیزان هستیم که سال گذشته در همین راستا 23 میلیارد تومان وام‌های خوداشتغالی پرداخت کردیم.

معصومی از دستور دولت از طرح مسکن اجتماعی برای واگذاری واحدهای مسکونی به متقاضیان مسکن در بین فرزندان و همسران شهدا، جانبازان و فرزندان آن‌ها خبر داد و افزود: در شهرستان‌ها ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران، هریک متقاضیان مسکن خود را طی فهرستی به فرمانداری شهرستان خود اعلام کنند تا برنامه‌ریزی لازم برای ساخت واحدهای مسکونی فراهم شود.

وی بیان کرد: ایجاد اشتغال برای فرزندان شاهد و ایثارگران اولویت دیگر اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی است، در همین راستا از فرمانداران شهرستان‌های این استان می‌خواهیم تا نسبت به اعطای تسهیلات اشتغال برای افراد جویای کار از طریق ایجاد اشتغال در کارهای تولیدی و خدماتی اقدام کنند.

در ادامه مسلم ساقی فرماندار شهرستان کاشمر دیدار و گفتگو با خانواده معظم شهدا و ایثارگران را جز وظایف دائمی دانست و افزود: کمک به جامعه ایثارگران و رفع مشکلات فراروی این عزیزان جز وظایف همه مدیران است.

وی تصریح کرد: در بخش مسکن آمادگی داریم با کمک بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از محل اجرای طرح ملی مسکن در خصوص رفع مشکل مسکن جانبازان و ایثارگران کمک نماییم، باید با یک نگاه فرابخشی در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت به دنبال ترویج این فرهنگ ناب در بین سطوح مختلف جامعه باشیم.

ساقی با اشاره به برگزاری کنگره بزرگداشت 1214شهید شهرستان‌های کاشمر بردسکن و خلیل‌آباد و کوهسرخ در بهار 1400 گفت: در جلسات ستاد کنگره بزرگداشت 1214شهید بر لزوم بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های شهرستان برای برگزاری این رویداد مهم فرهنگی انقلابی تأکید شده است.

انتهای پیام