صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۶۹۹۶
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۲

مسئول نظامی مقاومت اسلامی نجباء در عراق با تاکید بر اینکه برخی طرف‌ها نباید مجری طرح‌های اشغالگران آمریکایی باشند، نسبت به تعرض به مجاهدان حشدالشعبی هشدار داد.

به گزارش ایکنا، شب گذشته رسانه‌های مختلف عراقی گزارش دادند که نیروهای مبارزه با تروریسم عراق با ۴۰ خودروی زرهی به تیپ ۴۵ حشد الشعبی متشکل از گردان‌های حزب‌الله عراق یورش بردند و تعدادی از مجاهدان حشد الشعبی را دستگیر کردند.

شبکه ماهواره‌ای العهد عراق هم در این رابطه گزارش داد که این نیروهای در منطقه الدوره بغداد بازداشت شدند.

در همین راستا مسئول نظامی مقاومت اسلامی نجباء با تاکید براینکه برخی طرف‌ها نباید مجری طرح‌های اشغالگران آمریکایی باشند، نسبت به تعرض به مجاهدان حشدالشعبی هشدار داد.

نصر الشمری، سخنگوی مقاومت اسلامی نجباء نیز در این رابطه با اشاره به جانفشانی‌های مجاهدان حشدالشعبی، تاکید کرد که این نیروها نباید هدف قرار بگیرند.

وی با اشاره به تلاش برخی برای ایجاد فتنه داخلی در عراق در پرتو شرایط دشوار کنونی، گفت: چنین دسیسه‌ای بدون شک اقدامی مذبوحانه خواهد بود و برای طراحان آن پیامدهایی به دنبال خواهد داشت که هرگز انتظار آن را نمی‌کشند.

با این وجود بر اساس گزارش خبرگزاری الاخباریه عراق نیروهای حشدالشعبی سحرگاه جمعه آزاد شدند. العهد نیز به نقل از یک منبع آگاه نوشته است که از سازمان حشدالشعبی به دلیل این اقدام که بر اساس اطلاعات اشتباه صورت پذیرفته، عذرخواهی شده است.

نهادهای رسمی عراق تاکنون در واکنش به این اتفاقات موضع‌گیری نکرده‌اند.
 
انتهای پیام