صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۰۴۱۷
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۱

وزارت امور اسلامی عربستان از برگزاری نماز عید قربان فقط در برخی از مساجد این کشور خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از «اسپوتنیک»، وزارت امور اسلامی و دعوت و ارشاد عربستان سعودی اعلام کرد که نماز عید قربان امسال فقط در تعدادی از مساجد این کشور، که از جهت تدابیر پیشگیرانه آمادگی لازم را دارند، اقامه خواهد شد.
 
روزنامه «عکاظ» عربستان در این باره نوشت: در بخشنامه‌ای که از سوی این وزارتخانه به نقاط مختلف عربستان ارسال شده، بر اهمیت آماده‌سازی تمام مساجد جامع این کشور برای برگزاری مراسم نماز عید قربان تأکید و بیان شده که با توجه به شیوع کرونا، سعی شده است مساجدی که در زمینه تدابیر پیشگیرانه آمادگی لازم دارند، برای اقامه نماز عید قربان در اختیار نمازگزاران قرار گیرند.
 
این روزنامه اشاره کرد که وزارت امور اسلامی عربستان سعی کرده است که به منظور جلوگیری از شیوع کرونا، با نصب تابلوهای تبلیغاتی درباره اجرای پروتکل‌های بهداشتی آگاهی‌های لازم را به شهروندان عربستانی ارائه کند.
انتهای پیام