صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۲۲۳۴
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰

اعتراضات به فساد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و بی‌کفایتی وی در اداره بحران کرونا در بیت‌المقدس، به خشونت و بازداشت ده‌ها معترض منجر شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از یورونیوز، حمله پلیس رژیم صهیونیستی برای پراکنده کردن معترضین در مرکز بیت المقدس، به دستگیری 55 نفر از معترضان انجامید.
 
ساکنان سرزمین‌های اشغالی در هفته‌های اخیر با برپایی چندین تظاهرات، خواستار محاکمه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم به جرم فساد و مدیریت ضعیف وی در مقابله با شیوع کرونا شدند.
 
تظاهرات شب گذشته در هنگام غروب در نزدیکی اقامت‌گاه نتانیاهو آغاز شد و تعداد اندکی از طرفداران نتانیاهو نیز در نزدیکی تظاهر‌کنندگان حضور داشتند.
 
پلیس اعلام کرد که پس از تصمیم معترضان برای کشاندن تظاهرات به شهر، با ماشین‌های آب‌پاش اقدام  به متفرق کردن آنها کرد.
 
این اعتراضات، امروز جمعه نیز در برابر دفتر بنیامین نتانیاهو در قدس اشغالی ادامه یافت و معترضان خواستار کناره‌گیری وی از حکومت شدند. این در حالی است که تعداد اندکی از طرفداران نتانیاهو نیز در همین مکان، تظاهراتی را در طرفداری از وی برگزار کردند.
انتهای پیام