صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۶۳۷۱
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲

دو تن از روحانیون مسیحی سوریه چهارشنبه، ۲۲ مرداد ماه، بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.

به گزارش ایکنا به نقل از «روسیا الیوم»، روز گذشته، ۲۲ مرداد ماه، چند ساعت پس از اعلام فوت پدر تامر، کشیش مسیحی کلیسای شهر حلب، بر اثر کرونا، مدیر روابط توسعه کلیسای ارتدوکس یونان اعلام کرد که «الکسی شحاده»، از دیگر روحانیون مسیحی سوریه، نیز به دلیل ابتلا به کرونا در دمشق درگذشت.

کلیسای حلب اظهار کرد که تشییع جنازه پدر ادوارد تامر الفرانسیسکانی در همان کلیسا و فقط با حضور یک راهب انجام خواهد شد. مراسم بزرگداشت این کشیش مسیحی نیز از طریق شبکه‌های اجتماعی برگزار می‌شود.

براساس اعلام کلیسای ارتدوکس یونان، آلکسی شحاده، دیگر روحانی مسیحی سوریه، که در دمشق بر اثر کرونا جان باخت، نیز امروز پنجشنبه، ۲۳ مرداد ماه، در کلیسای جورجیوس دمشق تشییع خواهد شد.

مدیر روابط توسعه کلیسای یونان اعلام کرد که به دلیل درگذشت این دو روحانی مسیحی، تمام دفاتر و مراکز وابسته به این اداره به مدت سه روز تعطیل خواهد شد.

 

انتهای پیام