صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۶۷۱۸
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۲

شیخ «احمد ابوالمعاطی» از قاریان روشندل مصری در سال 1939 میلادی متولد شد، او از قاریان شاخص زمان خود به شمار می‌آمد و ویژگی‌های خاصی در تلاوت داشت.

به گزارش ایکنا؛ احمد ابوالمعاطی متولد اول فوریه 1939 و درگذشته 22 اکتبر 2011 در روستای «جوادیه» از توابع شهر «بلقاس» استان «دقهلیه» به دنیا آمد. او سرپرست قاریان استان‌های دقهلیه و دمیاط بود.

این قاری روشندل در کودکی قرآن را حفظ کرد و در حالی که 12 سال بیشتر نداشت در محافل قرآن تلاوت می‌کرد.

شیخ ابوالمعاطی به رادیو مصر پیوست؛ اما به دلیل فقدان بینایی از قرائت در تلویزیون منع شد، او و شیخ حصان از دیگر قاریان مصر به دلیل حکم ظالمانه ریاست تلویزیون مصر مبنی بر ممانعت از قرائت روشندلان در تلویزیون دادخواستی قضایی ارائه دادند، دادگاه به نفع او رأی داد و سرانجام شیخ احمد به تلویزیون مصر پیوست.

به گفته کارشناسان قرائت، دامنه وسیع صدا از بم تا زیر، نفس طولانی، مقیدبودن به احکام تلاوت و پرهیز از هر گونه حرکت زائد لحنی از ویژگی‌های تلاوت این قاری مصری است.

شیخ احمد ابوالمعاطی سرانجام در 22 اکتبر 2011 برابر با دوم ذی الحجه 1432 دار فانی را وداع گفت.

تلاوتی از آیات پایانی سوره احزاب با صدای این قاری روشندل مصری را که با کمترین تشریفات در سحرگاه مسجد امام حسین(ع) قاهره اجرا شده و آواز پرندگان نیز در آن مشهود است، در ادامه می‌بینید:

انتهای پیام