صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۰۰۵۷
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
امروز برگزار می‌شود؛

مراسم گرامیداشت سردار سرلشکر شهید محمود کاوه و شهدای عملیات کربلای 2، امروز در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، به مناسبت فرارسیدن سی و چهارمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر محمود کاوه، فرمانده لشکر ویژه شهدا و شهدای عملیات کربلای 2، مراسم بزرگداشتی، امروز، 10 شهریورماه بعد از نماز مغرب و عشا در صحن جامع رضوی بارگاه ثامن الحجج(ع) برگزار می‌شود.

در این مراسم حجت‌الاسلام‌ حیدری کاشانی سخنرانی می‌کند و روایتگری سردار حمید عسگری، همرزم شهید کاوه و مشاور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از حماسه‌آفرینی‌های سردار شهید کاوه و ذکر مصیبت توسط مهدی سلحشور از  دیگر بخش‌های این آیین است.

این مراسم به‌صورت زنده از صفحات آستان قدس رضوی در بستر مجازی به نشانی @aqr_ir در آپارات و روبیکا و @www.aqr_ir در اینستاگرام و فصل پایداری در شبکه‌های اجتماعی و نیز پخش زنده از تلویزیون اینترنتی رضوی تی وی و شبکه جهانی امام رضا(ع) پخش می‌شود.

ابراهیم سعیدی
انتهای پیام