صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۰۷۳۷
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲

اسقف اعظم استان اسکندریه مصر حادثه قرآن سوزی در سوئد را بسیار دردناک توصیف کرد.  

به گزارش ایکنا؛ به نقل از «البوابه نیوز»، «منیر حنا» بر لزوم احترام به اعتقادات دیگران تأکید و حادثه قرآن سوزی در سوئد را منافی ارزش‌های دوستی و محبت در دین مسیحیت عنوان کرد.
 
اسقف حنا در بیانیه‌ای تأکید کرد: حادثه قرآن سوزی بسیار دردناک است و احساسات همه انسان‌های متدینی که به کتاب‌های ادیان مختلف احترام می‌گذارند را جریحه‌دار کرده است؛ از این رو به هیچ وجه نمی‌توان این اقدام را آزادی شخصی برشمرد.
 
اسقف اعظم اسکندریه مصر افزود: آزادی‌هایی که موجب آزار و اذیت دیگران و برانگیختن احساسات آنها شود، اقدامی بسیار آزاردهنده و دردناک است و همه ما مسیحیان از این بابت متأسفیم.
 
وی با ابراز تأسف از این واقعه که خشم و غضب مسلمانان را برانگیخته است، تأکید کرد: مسلمانان و مسیحیان پیروان ادیان توحیدی هستند که با افراط‌گرایی دینی مبارزه می‌کنند.
 
یادآور می‌شود که افراط‌گرایی دینی طی سال‌های اخیر پس از سلطه احزاب راستگرای افراطی در کشورهای اروپایی، علیه مهاجران مسلمان در این کشورها به شدت افزایش یافته است.
 

انتهای پیام