صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۱۱۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
حسین امیرعبداللهیان بیان کرد:

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل بیداری ملت فلسطین و پویایی مقاومت را عامل اصلی شکست معامله قرن و توطئه عادی‌سازی روابط برخی حاکمان عرب با رژیم صهیونیستی دانست و گفت: امروز بر همه فلسطینی‌ها ثابت شده که «مقاومت» و «قدرت» تنها زبانی است که اشغالگران قدس آن را به خوبی می‌فهمند.

به گزارش ایکنا، حسین امیرعبداللهیان، دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی، نشست اخیر رهبران مقاومت و فلسطین در بیروت را گامی سرنوشت‌ساز و مبارک برای آینده فلسطین و آزادی سرزمین اشغالی فلسطین از یوغ صهیونیست‌های تروریست، نژادپرست و جنایتکار توصیف کرد.

دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین، بیداری ملت فلسطین و پویایی مقاومت را عامل اصلی شکست معامله قرن و توطئه عادی‌سازی روابط برخی حاکمان عرب با رژیم صهیونیستی دانست و ابراز امیدواری کرد که با متحد شدن گروه‌های فلسطینی و تمرکز بر روند مقاومت، شاهد لغو توافقات سازش و شروع انتفاضه مردمی جدید علیه صهیونیست‌ها باشیم. امروز بر همه فلسطینی‌ها ثابت شده که «مقاومت» و «قدرت» تنها زبانی است که اشغالگران قدس آن را به خوبی می‌فهمند.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل در پایان با تأکید بر نقش صهیونیست‌ها در ناامن کردن منطقه، حمایت ۴۰ ساله جمهوری اسلامی ایران از مقاومت و مبارزات ملت فلسطین را یک وظیفه اسلامی برای مقابله با جنایات آمریکا و صهیونیست‌ها توصیف و تصریح کرد: ملت‌های منطقه و امت اسلامی برخلاف برخی از حکام خود قضیه فلسطین را اولویت اول جهان اسلام می‌دانند و برای آزادی قدس و سرزمین‌های اشغالی مبارزه و جانفشانی خواهند کرد.

انتهای پیام
نظرات بینندگان
دکتر حامد کرمانیون
|
|
۰۲:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۹
روح برادر و دوست عزیز شهید دکتر حسین امیر عبداللهیان در ارامش ابدی