صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۱۴۴۵
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹
گروه‌های فلسطینی:

گروه‌های مقاومت فلسطینی در بیانیه‌ای با ابراز تعجب از رفتار شیوخ عرب، که از دین برای توجیه سازش خود با رژیم اشغالگر استفاده ابزاری می‌کنند، گفت: قطب‌نمای امت اسلامی از دشمنی با دشمن واحد یعنی اسرائیل منحرف نمی‌شود.

به گزارش ایکنا، گروه‌های مقاومت فلسطین راه حل واقعی در برابر خیانت کشورهای عربی و سازش آنها با رژیم اشغالگر را ایجاد وحدت ملی فلسطین و تقویت مقاومت همه‌جانبه دانستند.

گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای تأکید کردند: «وحدت واقعی و مقاومت همه جانبه عنوان مرحله فعلی برای فلسطینی‌هاست».

این گروه‌ها با اشاره به نشست اخیر دبیران گروه‌های فلسطینی، که به صورت مجازی و همزمان در رام‌الله و بیروت برگزار شد، اعلام کردند: «نتایج نشست ملی در بیروت و رام‌الله مهم است، اما به اقدامات عملی و واقعی نیاز دارد».

در این بیانیه بر لزوم رفع هر گونه اختلاف و شکاف میان فلسطینی‌ها و قرار گرفتن آنها زیر لوای وحدت ملی بدون مستثنا کردن گروه یا طرفی خاص تأکید شد.

گروه‌های فلسطینی تأکید کردند: «ما خواستار تدوین یک برنامه ملی جامع با تأکید بر رهایی از قید و بند اسلو و پایبندی به گزینه مقاومت در همه اشکال آن هستیم. سازمان آزادی‌بخش باید به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی را پس بگیرد و تشکیلات خودگردان هم همه اقدامات و تصمیم‌های خود علیه غزه را متوقف کند».

گروه‌های فلسطینی بیان کردند: «شتاب روند سازش کشورهای عربی با رژیم اشغالگر و اقدام عربستان در باز گذاشتن حریم هوایی خود به روی پروازهای اسرائیل بیانگر دیدگاه ملت‌های عربی نیست».

در این بیانیه به حرکت مردمی در کشورهای عربی و اسلامی برای رد سازش و سازشگران دعوت شده و آمده است: «ما از رفتار برخی شیوخ عرب، که برای توجیه سازش با رژیم صهیونیستی دین را ابزار فریبکاری امت قرار می‌دهند، تعجب می‌کنیم. تلاش‌های مذبوحانه برای خاموش کردن شعور ملت‌های آزاده و مقاومت و منحرف کردن قطب‌نمای دشمنی از سمت دشمن واحد امت اسلامی و عربی توفیقی نخواهد داشت».

خبرنگار: الهام مؤذنی

انتهای پیام