صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۲۹۳۲
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۰

واحد پروژه‌های مهندسی آستان مقدس حسینی(ع) از آماده‌سازی بخشی از صحن حضرت زینب(ع) در حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلای معلا به منظور برگزاری مراسم اربعین خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از وبگاه «آستان حسینی»، حسین رضا مهدی، رئیس بخش پروژه‌های مهندسی آستان مقدس حسینی اعلام کرد: تمام کارکنان طرح آماده‌سازی صحن حضرت زینب(س) در حرم مطهر امام حسین(ع) آمادگی کامل دارند تا ساخت بخشی از این صحن را برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی به پایان برسانند.
 
وی افزود: کارکنان در حال حاضر مشغول کار در قسمت عبادتگاه این صحن هستند که مساحت بزرگی از این طرح را دربر می‌گیرد و نزدیک به صحن حرم مطهر امام حسین(ع) است.
 
این مسئول آستان حسینی ادامه داد: حدود 70 درصد از این صحن که مساحتی بالغ بر 70 هزار متر مربع را شامل می‌شود، از سمت باب زینبیه برای زیارت اربعین به روی زائران بازگشایی خواهد شد. لذا این مساحت به شکل قابل توجهی ازدحام زائران را کاهش خواهد داد.
 
شایان ذکر است که آستان مقدس حسینی(ع) طرح ساخت صحن حضرت زینب(س) را به مساحت 150 هزار متر مربع در جنوب غربی صحن حرم مطهر امام حسین(ع) و در مرکز شهر قدیمی کربلا به اجرا درآورده است.
 
 
 
انتهای پیام