صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۷۱۸۳
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۲
مدیر کل اوقاف اصفهان بیان کرد:

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان طی بازدید از مؤسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) خمینی‌شهر گفت: فعالیت‌های قرآنی با واگذاری اجرای طرح‌های مصوب به مؤسسات قرآنی توانمند، رشد چشمگیری خواهد داشت.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین، محمدحسین بلک، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، روز گذشته، 12 مهرماه از روند فعالیت‌های مؤسسه دارالقرآن اهل بیت(ع) بازدید کرد.

وی در حاشیه بازدید از این دارالقرآن با اشاره به ظرفیت‌های قرآنی استان گفت: رشد چشمگیر فعالیت‌های قرآنی، در گرو واگذاری اجرای طرح‌های مصوب به مؤسسات توانمند است. اگر خواهان دریافت نتیجه مطلوب هستیم، نخبگان را در مؤسسات قرآنی جستجو کنیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به ادوار پیشین مسابقات قرآن و تعدد شرکت‌کنندگان از شهرستان خمینی‌شهر، مؤسسه دارالقرآن اهل‌بیت(ع) را کانون پرورش نخبگان قرآنی در استان دانست و فعالیت‌های بزرگترین موقوفه قرآنی آستان قدس رضوی را پررونق قلمداد کرد.

حجت‌الاسلام بلک، نیز با اشاره به اهمیت توسعه فرهنگ قرآنی در کشور بیان کرد: لازم است بقاع متبرکه مکانی برای فعالیت‌های بیشتری در زمینه قرآنی باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان از بخش‌هایی مانند موزه قرآن، سالن اجتماعات امام حسن(ع) و امام حسین(ع)، مدرسة‌التلاوة، مدرسة‌القرآن، کارگاه پرچم‌دوزی و دیگر بخش‌ها بازدید کرد.

انتهای پیام