صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۷۴۰۲
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۶

سلسله نشست‌های راهبردی ـ تمدنی سلامت اجتماعی و آینده آن در جهان اسلام برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، سلسله نشست‌های راهبردی - تمدنی سلامت اجتماعی و آینده آن در جهان اسلام، از سوی پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی و مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی برگزار می‌شود.
 
در این نشست یونس نوربخش، دانشیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه تهران و رئیس کرسی یونسکو در سلامت اجتماعی و توسعه، به موضوع «دارایی‌ها و اموال عمومی در اسلام و نقش آن در حوزه سلامت» می‌پردازد.

همچنین علی ودادهیر، دانشیار گروه انسان‌شناسی دانشگاه تهران و مدیر روابط بین‌الملل کرسی یونسکو، «دارایی‌ها و متعلقات همگانی برای سلامت و ویروس کرونا: درس‌ها، دلالت‌ها و چالش‌های آن در جهان اسلام» را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.

سلسله نشست‌های راهبردی - تمدنی سلامت اجتماعی و آینده آن در جهان اسلام قرار است یکشنبه ۲۷ مهرماه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ به صورت مجازی برگزار شود. علاقمندان برای حضور در این نشست می‌توانندبه نشانی http://dte.bz/scscenter مراجعه کنند.
انتهای پیام