صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۸۶۱۹
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۶

همسر و فرزند شهید محمود نریمانی از شهدای مدافع حرم، میهمان «عصر دلدادگی» رادیو اربعین می‌شوند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی رادیو اربعین، همسر و فرزند شهید محمود نریمانی، شهید مدافع حرمی که ۴ سال گمنام بود، میهمان رادیو اربعین می‌شوند. سلیمه (سارا) عجمی، همسر شهید و محمدهادی نریمانی، پسر هفت‌ساله شهید ضمن حضور در استودیوی برنامه «عصر دلدادگی» رادیو اربعین از خاطرات خود با شهید می‌گویند.
 
عصر دلدادگی امروز ساعت ۱۷ تا ۱۹ به تهیه‌کنندگی فرهاد دهنوی، دستیار تهیه امیر حسین سید آقایی از موج Fm ردیف ۵/۹۵ مگاهرتز پخش شد.
 
بنا بر این گزارش، جعفر رئیسیان‌زاده، مدیر کل اقدامات حمایتی سازمان زندان‌های کشور نیز امروز در برنامه «در آرزوی وصالم» حضور پیدا می‌کند. قرائت دعای توسل توسط مداح اهل بیت حاج محمود تاری از دیگر بخش‌های این برنامه است.
 
«در آرزوی وصال» به تهیه‌کنندگی مجید امجدی‌فرد، سیامک احمدی‌پور و گویندگی جواد تشکری ساعت 20 پخش می‌شود.
 
رادیو اربعین که از ۲۹ شهریورماه امسال فعالیت خود را شروع کرده، تا پایان ماه صفر با برنامه‌های متنوع و در ساختار‌های گوناگون مستند، نمایش، گفت‌وگو و بیان خاطرات پیاده‌روی اربعین ۲۴ ساعته به صورت تصویری نیز در بستر ایران‌صدا و هیئت آنلاین پخش می‌شود.
انتهای پیام