صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۹۳۷۶
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۸

وزیر خارجه روسیه گفت: مسکو به شرطی از عادی‌سازی روابط بین تل‌آویو و کشورهای عربی استقبال می‌کند که به ضرر منافع ملت فلسطین نباشد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از العالم، «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه گفت که مسکو از عادی‌سازی روابط بین اسرائیل و کشورهای عربی استقبال می‌کند، به شرطی که به منافع فلسطین آسیبی وارد نشود.

لاوروف روز چهارشنبه در گفت‌وگو با رادیو روسیه گفت: ما عادی‌سازی روابط اسرائیل با همسایگان آن و دیگر کشورهای منطقه را تأیید می‌کنیم، اما این مسئله نباید به ضرر منافع ملت فلسطین بر اساس تصمیمات مجمع عمومی سازمان ملل تمام شود.

این اظهارات لاوروف در پی عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با امارات و بحرین در سپتامبر گذشته که محکومیت کشورهای عربی و اسلامی از جمله خود فلسطینیان را به همراه داشته است، عنوان شد.

انتهای پیام