صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۹۶۵۲
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰

مسؤول امور قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از اهدای 600 جلد قرآن و کتب مذهبی در نیمه نخست امسال در این استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مجتبی نورمحمدی، مسئول امور قرآن و عترت این اداره از اهدای 600 جلد کتاب‌ دینی و قرآن به ارزش بیش از ۱۵۰ میلیون ریال در نیمه نخست امسال در این استان خبر داد.

وی افزود: ۶۰۰ جلد کتاب‌های مذهبی به همراه قرآن با هدف ارتقای سطح مطالعه و فرهنگ دینی در این برنامه اهدا شده است.

مسئول امور قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه این کتاب‌ها و قرآن‌های توزیع ‌شده مورد استفاده فعالان قرآنی و نیز مؤسسه‌های قرآن و عترت در استان سمنان قرار گرفته افزود: کتاب‌ها و محصولات فرهنگی توزیع‌ شده در این مدت با کتاب‌های مذهبی و قرآن‌های توزیع ‌شده در مدت مشابه سال قبل برابری می‌کند.

انتهای پیام