صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۴۲۸۸
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
به صورت مجازی

انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان، چهارمین همایش چالش‌های امروز کتاب کودک و نوجوان را همزمان با بیست و هشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا؛ چهارمین همایش «بحران و برون‌رفت؛ چالش‌های امروز کتاب کودک و نوجوان» با موضوع کودک، کتاب و کرونا به همت انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان به صورت مجازی برگزار می‌شود.

 

این همایش طی دو نشست بوده و اولین نشست با موضوع آسیب‌های خانه‌نشینی کودکان و نقش تخیل یکشنبه ۲۵ آبان ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۸ با حضور احمدرضا آذربایجانی و مجید راستی برگزار می‌شود. دومین نشست نیز با موضوع شیوه‌های کتاب‌خوانی جمعی کودکان و راه‌های دسترسی آسان به کتاب سه‌شنبه ۲۷ آبان از ساعت ۱۶ تا ۱۷ با حضور احمدرضا آذربایجانی و فرزانه شهرتاش خواهد بود.

 

این دو نشست در صفحه اینستاگرام انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان به نشانی anjoman_nasheran_kodak_nojavan برگزار می‌شود.

انتهای پیام