صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۴۵۲۶
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۷

اولین جلسه عملیاتی مدیریت امور مساجد فعال شهرستان لامرد با حضور ائمه جماعت این شهر و جمعی از مسئولان در مسجد امام خمینی(ره) محله چاهنو علیا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، اولین جلسه عملیاتی مدیریت امور مساجد فعال شهرستان لامرد با حضور حجت‌الاسلام حسین‌زاده، امام جمعه لامرد و ائمه جماعت این شهر، 20 آبان‌ماه در مسجد امام خمینی(ره) محله چاهنو علیا برگزار شد.

در این جلسه ائمه جماعت لامرد ضمن دیدار با فرمانده پایگاه مقاومت بسیج و هیئت‌امنای مسجد امام خمینی(ره)، با تأکید بر نقش محوری مساجد در محلات، پیگیر وضعیت امام جماعت و امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این مسجد شدند.

یادآور می‌شود، جلسات عملیاتی مدیریت امور مساجد فعال شهرستان لامرد، برای اولین بار و در راستای دوره آموزشی و مهارتی مدیریت مسجد که به همت مرکز آموزش‌های بنیادین شهید انصاری(ره) در مدرسه علمیه رضویه لامرد برگزار شد، در شهرستان اجرا می‌شود.

فاطمه قاسمی
انتهای پیام