صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۴۶۴۷
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴
پایان هفته با پرده شیشه‌ای

در پایان هفته جاری در میان فیلم‌های سینمایی مختلف، ابوالفضل پورعرب با سه فیلم «جوانی»، «چند می‌گیری گریه کنی» و «همسر دلخواه من» به تلویزیون می‌آید.

به گزارش ایکنا، فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن «پس از جدایی»، «قصه من و دوچرخه بابام»، «کتاب فروشی هدهد»، «مردی که موش شد»، «همسر دلخواه من»، «نامه‌های خیس»، «جوانی»، «آینه بغل»، «چند می‌گیری گریه کنی» و... پنجشنبه و جمعه ۲۲ و ۲۳ آبان ماه از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌رود.

شبکه یک سیما
فیلم تلویزیونی «پس از جدایی» به کارگردانی «سیدرضا رضوی»، جمعه ۲۳ آبان ماه ساعت ۱۶ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. در خلاصه داستان فیلم آمده است: آقا شیر علی و اکرم خانم پیرمردی و پیرزنی هستند که سال‌ها به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کرده اند. پسر آخر آن‌ها یوسف که عزیز دردانه مادر است، موقع سربازی‌اش فرا رسیده و آن‌ها به تکاپو افتاده‌اند که برای یوسف معافی بگیرند، ولی از هیچ راهی درست نمی‌شود؛ تا این که ... داود رشیدی، ثریا قاسمی، رضا فیاضی، علی سلیمانی، سحر زکریا، فرهاد بشارتی، حسین سلیمانی و مهران رجبی در فیلم تلویزیونی پس از جدایی نقش‌آفرینی کرده‌اند.

شبکه دو سیما
فیلم تلویزیونی «قصه من و دوچرخه بابام» به کارگردانی «فیاض موسوی»، جمعه ۲۳ آبان ماه ساعت ۸ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد. این فیلم درباره حامد، نوجوانِ ۱۴ ساله‌ای است که به اتفاق مادر و خواهر کوچک ترش در یکی از محلات قدیمی کاشان زندگی می‌کنند. مادرش در غیابِ پدر با چرخ خیاطی مستعملی و با خیاطی برای آشنا‌ها و همسایه‌ها خرج زندگی را تأمین می‌کند. تنها یادگار پدر او به زعم حامد، که سال‌ها است از دنیا رفته، دوچرخه‌ای مستعمل و قدیمی و البته مایه تمسخر همکلاسی‌های حامد است. در ضمن از پدر که طراح نقشه فرش بوده و یک نقشۀ فرش نیمه تمام هم مانده که در لابلای یادگاری‌های پدر نگهداری می‌شود. یکی از رؤیا‌های او داشتن دوچرخه‌ای جدید و گران قیمت است تا با آن بتواند در برابرِ دوستانش خودی نشان دهد، اما وضعیت مالی خانواده به او چنین اجازه‌ای نمی‌دهد ... شبنم مقدمی، امیررضا محمدی، محمدعلی میلانلو، سجاد هنرمند و حسین عامل قناد در این فیلم بازی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «کتاب فروشی هدهد» به کارگردانی «مرضیه برومند»، جمعه ۲۳ آبان ماه ساعت ۲۳:۴۵ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد. در این فیلم خواهیم دید: کیوان کتابچی به کتاب علاقه بسیار زیادی دارد، اما بعد از فوت پدر به علت نیاز خانواده خواهر، کتاب فروشی پدر فروخته شده و ارثیه تقسیم م یشود، اما کیوان در ادامه دادن شغل پدر مصمم است در نتیجه با وجود یک مینی بوس سیار به فروش کتاب می‌پردازد که ... امیر‌حسین صدیق، راضیه برومند، سحر دولتشاهی، محمود بصیری، افسانه چهره آزاد، علی اوسیوند، دلارام مستوفی و حسن احمدی مقدم در فیلم «کتاب فروشی هدهد» بازی کرده اند.

شبکه سه سیما
فیلم سینمایی «مردی که موش شد» به کارگردانی «احمد بخشی»، پنج‌شنبه ۲۲ آبان ماه ساعت ۱۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود. در این فیلم خواهید دید: یک بازرگان که در همه سال‌های فعالیتش مالیات خود را نپرداخته و همواره مسائل مالیاتی خود را با رفع و رجوع سپری کرده ناگهان با یک کارمند سخت‌گیر روبرو می‌شود. بازرگان بدوا سعی در تطمیع کارمند موردنظر دارد و، چون توفیقی نمی‌یابد به سراغ رئیس اداره می‌رود که درگیر کار ساختمان نیمه کاره‌اش است و در تنگنای شدید مالی به سر می‌برد بازرگان و رئیس از این فرصت استفاده کرده و ... زنده‌یاد محمد علی کشاورز، اکبر عبدی و حمید جبلی فیلم در سینمایی «مردی که موش شد» هنرنمایی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «همسر دلخواه من» به کارگردانی «افشین شرکت»، جمعه ۲۳ آبان ماه ساعت ۱۰ به روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود. در خلاصه داستان فیلم آمده است: فرامرز و لیلی پس از گذشت یازده سال زندگی مشترک تصمیم به متارکه می‌گیرند. فرامرز با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق کرده و لیلی را از دیدن بچه‌ها محروم می‌کند. لیلی که از قصد فرامرز مبنی بر خارج ساختن بچه‌ها از کشور مطلع می‌شود با کمک گرفتن از عاطفه (دوست مشترک خود و فرامرز) تغییر چهره داده و به عنوان پرستار بچه به منزل فرامرز می‌رود. او که خود را با نام گلی معرفی کرده است در جریان صحبت‌های مکرر با فرامرز در مورد همسر سابقش پی به نواقص و مشکلات زندگی خود می‌برد. گلی با مشکوک شدن به فرامرز در مورد ازدواج مجدد وی تصمیم به ترک منزل و بچه‌ها می‌گیرد، اما ... ابوالفضل پورعرب، فاطمه گودرزی و لادن طباطبایی در فیلم سینمایی «همسر دلخواه من» نقش‌آفرینی کرده‌اند.

شبکه نمایش
فیلم سینمایی «نامه‌های خیس» به کارگردانی «مرجان اشرفی زاده»، پنج شنبه ۲۲ آبان ماه ساعت ۱۳ از شبکه نمایش پخش می‌شود. این فیلم داستان دختری پاکدامن به نام راضیه است که از مادر بیمار خود مراقبت می‌کند و برای امرار معاش از یک مزون لباس عروس در تهران سفارش گلدوزی و طراحی لباس می‌گیرد. خانه‌ای که راضیه و مادرش در آن زندگی می‌کنند، به صورت اشتراکی متعلق به او و عمه‌اش است. عمه به دنبال این است که راضیه به ازدواج با پسرش رضایت دهد، اما او مخالف است در نهایت و پس از اتفاقات مختلف، راضیه تصمیم می‌گیرد با مرد جوانی که به عنوان رابط مزون با دوزنده‌ها فعالیت دارد ازدواج کند که ... معصومه قاسمی‌پور، بهروز شعیبی، مریم بوبانی، جواد عزتی، شیرین بینا و محسن قاضی مرادی در فیلم تلویزیونی «نامه‌های خیس» نقش‌آفرینی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «جوانی» به کارگردانی «مجید قاری زاده» نیز، پنج شنبه ۲۲ آبان ماه ساعت ۲۱ از شبکه نمایش پخش می‌شود. این فیلم درباره فردی به نام امیر است که به همراه دوستان خود نوید و عظیم به کار‌های خلاف اشتغال دارد. او در پی ربودن کیف الهام که دانشجوی رشته فیلمسازی است با او آشنا می‌شود. شهاب از دوستان امیر که رئیس یکی از باند‌های قاچاق است به دنبال عدم همکاری امیر در پی یک توطئه او را به پلیس معرفی می‌کند. امیر پس از دستگیری به دنبال همکاری‌اش با پلیس در شناسایی عوامل پخش مواد مخدر از جمله شهاب از زندان آزاد می‌شود. الهام به دنبال ساخت فیلم خود و در پی یافتن شخصیت اصلی فیلم که شباهت زیادی به امیر دارد. ابوالفضل پورعرب، رضا رویگری، پیمانه طهماسبی، پژمان بازغی و فرشاد رحمانی در فیلم سینمایی «جوانی» بازی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «لونه زنبور» به کارگردانی «برزو نیک نژاد»، پنج شنبه ۲۲ آبان ماه ساعت ۲۳ از شبکه نمایش پخش می‌شود. در این فیلم خواهیم دید: دو پسرخاله به نام‌های صابر و مرتضی در عرصه دزدی فعالیت دارند و با تحویل گرفتن یک جعبه که پدر صابر از مهتاب می‌دزدد وارد دردسری بزرگ می‌شوند. مهتاب و برادرش پدر صابر را می‌کشند و صابر و مرتضی برای مراسم تدفین پدر صابر به شهرستان می‌آیند، ولی بعد از ۱۰ روز به تهران برمی‌گردند و متوجه وجود مهتاب می‌شوند و ناچارند محموله دزدی پدر صابر که ارزش ۳۰ میلیاردی دارد را با خود ببرند، ولی وقتی وارد آنجا می‌شوند می‌فهمند که آنجا تبدیل به کلانتری شده و ... پژمان جمشیدی، محسن کیایی، بهاره کیان افشار، هومن برق نورد و رعنا آزادی‌ور در فیلم سینمایی «لونه زنبور» هنرنمایی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «آینه بغل» به کارگردانی «منوچهر هادی»، جمعه ۲۳ آبان ماه ساعت ۱۳ از شبکه نمایش پخش می‌شود. در این فیلم خواهیم دید: مرتضی پسری است که در گاراژ کار می‌کند و به مناسبت سالگرد نامزدی‌اش از گاراژ ماشین گران قیمتی را به عنوان امانتی برمی‌دارد، در همین حین که نامزد او سوار بر ماشین است و مرتضی برای خرید آب‌هویج بستنی می‌رود به ناگاه ماشین شهرداری با آینه بغل ماشین او برخورد و آینه بغل او می‌شکند و خسارت زیادی به ماشین وارد می‌شود که بعد از دو روز مرتضی و نامزدش مهناز برای عذر خواهی به منزل شاهانه شاهرخ می‌روند و در آنجا اتفاقاتی رخ می‌دهد... محمدرضا گلزار، جواد عزتی، یکتا ناصر و نازنین بیاتی در فیلم سینمایی «آینه بغل» هنرنمایی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «چند می‌گیری گریه کنی» به کارگردانی «شاهد احمدلو»، جمعه ۲۳ آبان ماه ساعت ۲۱ از شبکه نمایش پخش می‌شود. در این فیلم خواهیم دید: یک جوان شهرستانی به اسم احد که شغل او جیب بری بوده است، ولی در این شغل یک تجریه بسیار بدی در بهشت زهرا با دوست جیب بر خود به اسم ناصر داشته است به همین دلیل تصمیم می‌گیرد که شغل خودش کارگری ساختمان را برگردد و ادامه دهد. پیرمردی که نام او رضا شایسته بوده است به علت بیماری که دارد و معلوم نیست که چقدر عمر کند تصمیم گرفته است که قبل از اینکه فوت کند مقبره خانوادگی خود را تعمیر کند. این کار را به احد می‌سپارد و احد کار تعمیر را شروع می‌کند و متوجه می‌شود که شایسته یک مرد بسیار پولدار است و تنهاست. احد این موضوع را به ناصر می‌گوید و ناصر یک زن پابه ماه دارد از این موضوع سوء استفاده می‌کند و. الناز شاکردوست، حمید لولایی، شهرام حقیقت دوست، ابوالفضل پورعرب، زنده یاد منوچهر نوذری و زنده یاد نیکو خردمند در فیلم سینمایی «چند می‌گیری گریه کنی؟» بازی کرده‌اند.

شبکه امید
فیلم تلویزیونی «دوستان خوب» به کارگردانی فریدون حسن پور، چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ساعت ۱۸ از شبکه امید پخش خواهد شد. در خلاصه داستان آمده است: داود و سهراب در سال سوم راهنمایی هستند برای رفتن به دبیرستان باید در امتحان ورودی شرکت کنند. پدر سهراب در صورتی اجازه ادامه تحصیل به او می‌دهد که او بتواند خوابگاه بگیرد. سهمیه خوابگاه به یک نفر تقلیل یافته است و قرار است که امتحان ورودی برای خوابگاه برقرار شود و سهراب مطمئن است که در امتحان داوود نمره می‌آورد و تصمیم می‌گیرد به کمک دوستانش وارد مدرسه شود و جواب‌های داود را دست کاری نماید و همین کار را می‌کند و نمره بالاتر گرفته و وارد خوابگاه می‌شود، ولی پس از اینکه می‌بیند داود به خاطر بیماری دیابتش دچار مشکل فراوانی شده و راهی بیمارستان می‌شود تصمیم می‌گیرد ... مهران رجبی، صادق صفایی، فریبا آهنگ و امید نوری بازیگران این فیلم هستند.

فیلم سینمایی «مدرسه پیرمردها» به کارگردانی «سیدعلی سجادی‌حسینی»، پنج‌شنبه ۲۲ آبان ماه ساعت ۱۸ از شبکه امید پخش خواهد شد. در خلاصه داستان این فیلم خواهیم دید: پسران یک پیرمرد به نام پاک نهاد (عمو سبیلو) برای به دست آوردن اموالش او را در یک آسایشگاه سالمندان پنهان می‌کنند که ناگهان بچه‌ها متوجه می‌شوند عمو سیبیلو زندانی شده و با همراهی چند پیرمرد دیگر به دنبال نقشه برای فراری دادن او هستند که ... سعید پورصمیمی، اکبر عبدی، مهدی فتحی، گوهر خیراندیش، جعفر بزرگی، جمال اجلالی و علیرضا رئیسی در فیلم سینمایی «مدرسه پیرمردها» ایفای نقش کرده‌اند.

فیلم سینمایی «الله یار و مهرو» به کارگردانی «یوزیر زهیرخان»، جمعه ۲۳ آبان ماه ساعت ۱۸ از شبکه امید پخش خواهد شد. در این انیمیشن خواهیم دید: الله یار پسر بچه‌ای است که با پدر جنگلبانش زندگی می‌کند. شبی الله یار با صدایی بیدار شده و به حیاط خانه می‌رود و متوجه می‌شود که یک بز کمیاب به نام بز مار خور در یک جعبه در حیاط آن‌ها افتاده است. شکارچی برای پس گرفتن مارخور به پدر الله یار حمله کرده و بز و الله یار را با خود می‌برد. الله یار وقتی ماشین می‌ایستد، با مارخور فرار می‌کند. الله یار و مارخور که نامش مهرو است با هم به سمت سیاکوه به راه می‌افتند تا خانواده مهرو را از خطر بازگشت شکارچی‌ها آگاه کنند ولی...

شبکه افق
فیلم سینمایی «نوروز» به کارگردانی «سیدرحیم حسینی»، جمعه ۲۳ آبان ماه ساعت ۱۸:۳۰ از شبکه افق پخش خواهد شد. در این فیلم خواهید دید: با آغاز جنگ تحمیلی عملیات عمرانی جهاد سازندگی به برخی از روستا‌ها متوقف می‌شود و مشکل مردم روستای نوروز، بسیجی دانش آموز، در تهیه آب شرب زمانی دو چندان می‌شود که همه مردان روستا به جبهه اعزام می‌شوند. نوروز در یکی از عملیات‌ها در منطقه جنگی، تانکر آب دشمن را به غنیمت می‌گیرد و قصد دارد از آن برای آب رسانی به روستای خود استفاده کند که با مخالفت مش حیدر، فرمانده یگان مواجه می‌شود. او شبانه تانکر را برداشته و به سمت زادگاه خود در لرستان به راه می‌افتد. نوروز، تانکر را در حین تعقیب و گریز با فرمانده و راهزنی که بین راه با او همراه شده، با چنگ و دندان محافظت می‌کند، اما ... جهانبخش سلطانی، مظاهر نصرالهی، جمشید اسماعیل خانی و سید ناصر امامی در فیلم سینمایی «نوروز» بازی کرده‌اند.

شبکه شما
فیلم تلویزیونی «شغل شریف» به کارگردانی احمد حسنی مقدم، پنج‌شنبه ۲۲ آبان ماه ساعت ۲۴ از شبکه شما پخش خواهد شد. این فیلم داستان جوانی است که پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه به دنبال شغل است، اما او ناچار است به خاطر وصیت پدرش به دنبال پست مدیریت باشد، ولی به دلیل داشتن مشکلات مالی مجبور می‌شود از دادن پیشنهاد ازدواج به دختر مورد علاقه‌اش منصرف شود. جوان تلاش زیادی می‌کند، ولی... مریم سعادت، مهران نائل، لیلا بلوکات، خشایار راد، داریوش اسدزاده، زهره صفوی و کیانوش گرامی در تله فیلم «شغل شریف» بازی کرده‌اند.

فیلم تلویزیونی «مرغ تخم طلا» به کارگردانی علی آشتیانی، جمعه ۲۳ آبان ماه ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه شما پخش خواهد شد. «مرغ تخم طلا» فیلم کمدی و خنده‌دار و طنزی در مورد سیروس است که در یک کارگاه طلاسازی کار می‌کند، اما مدتی است که به دلیل بیماری سنگ کلیه که دارد و وقتی به دکتر می‌رود و پزشک بعد از معاینه متوجه می‌شود که کلیه او طلاساز است. این موضوع که این کلیه طلا می‌سازد خانواده را بسیار شاد می‌کند و ... رضا فیض نوروزی، شهین تسلیمی، سیاوش خیرابی، افشین سنگ چاپ، سوسن پرور و خشایار راد در این فیلم بازی کرده‌اند.
انتهای پیام