صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۸۴۸۲
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۶
در مذمت طمع

محمد حبیبی مستند «چند قدم بیشتر» را با موضوع طمع و تبعات منفی آن جلوی دوربین می‌برد.

محمد حبیبی منصور، مستندساز، در گفت‌و‌گو با ایکنا، درباره اثر جدیدش گفت: به زودی یک فیلم کوتاه داستانی را جلوی دوربین خواهم برد. «چند قدم بیشتر» نام موقت این فیلم است و در آن به موضوع طمع پرداخته می‌شود.

وی افزود: این کار در 40 دقیقه تولید خواهد شد و قرار است در تهران و اطراف قم جلوی دوربین رود. با دو سازمان در حال مذاکره هستیم تا در تولید مشارکت کنند، اما  جدا از کارگردانی، تهیه‌‌کنندگی فیلم را خودم برعهده خواهم داشت.

این مستندساز درباره فیلمنامه «چند قدم بیشتر» بیان کرد: همراه گروهی در حال نگارش فیلمنامه هستم. درباره الزام پرداختن به موضوع طمع هم باید بگویم که بسیاری از آسیب‌های اجتماعی برخاسته از این معضل است. برای همین با زبان سینما تلاش کردم که در رفع آن بکوشم.

وی در پایان گفت: مستندهایی که در آنها به آسیب‌های اجتماعی پرداخته می‌شود، بهترین مسیر برای آثار دینی هستند، چون همانگونه که گفتم این تولیدات آیینه‌ای را پیش روی ما می‌گیرد تا ما مشکلات خود را بهتر بشناسیم.

انتهای پیام