صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۹۸۱۳
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳

کتاب «دیپلماسی حوزوی در بحران کرونا» در 220 صفحه و قطع رقعی براساس مجموعه گفتارهای آیت‌الله اعرافی منتشر شد.

به گزارش ایکنا، کتاب «دیپلماسی حوزوی در بحران کرونا» از مجموعه گفتارهای آیت‌الله اعرافی نگاشته شده که با نگاه به موضوع بیماری کرونا از چند زاویه و پیامدهای آن در زندگی بشر امروزی، به بخشی از اقدامات و فعالیت‌های انجام گرفته توسط حوزه‌های علمیه و طلاب علوم دینی و رسالت‌های حوزه‌های علمیه در مقابله با بحران‌های طبیعی و اجتماعی پرداخته است.

نویسنده کتاب در فصلی از آن، به فعالیت‌های صورت گرفته در راستای توسعه دیپلماسی حوزوی، نامه‌نگاری‌های متعدد با رهبران دینی جهان و شخصیت‌های بین‌المللی اشاره کرده است.

این اثر در ۲۲۰ صفحه با قطع رقعی به همت محمد آزادی تدوین و توسط مؤسسه انتشارات حوزه‌های علمیه با همکاری مؤسسه اشراق و عرفان به تازگی به چاپ رسیده است.

انتهای پیام