صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۱۴۶۰
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳
از سوی بسیج کانون؛

هیئت داوران مسابقه عکاسی «خانه مهر حسینی» سه عکس را به عنوان آثار برگزیده در اولین این رویداد را شایسته تقدیر اعلام کرد.

به گزارش گزارش ایکنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، هیئت داوران این رویداد هنری ۴۵ اثر را برای نمایش عمومی شایسته دانست و از آن میان ۱۲ اثر را به عنوان آثار شاخص انتخاب و از بین آن‌ها سه عکس را به عنوان آثار برگزیده در اولین مسابقه «خانه مهر حسینی» و سه اثر را شایسته تقدیر اعلام کرد.

گروه داوری این مسابقه، «محمدسینا مرادی» را به عنوان برگزیده اول، «سمیه نخعی» را به عنوان برگزیده دوم و «مهدی زعفری» را به عنوان برگزیده سوم و «هدی عندلیبی»، «بابک رنجبری» و «مبینا بشردوست» هر سه را شایسته تقدیر معرفی کرد.

هیئت داوران همچنین نقش و تلاش مربیان کانون پرورش فکری را در اجرای این مسابقه موثر قلمداد کرد و از ۲۳ نفر از فعالان این اقدام فرهنگی اثربخش به نحو شایسته قدردانی کرد.

مسابقه «خانه مهر حسینی» با هدف شناسایی، معرفی، تقدیر و پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان در محرم، از سوی بسیج کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

انتهای پیام