صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۲۸۸۸
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
با مشارکت اتحادیه قرآنی استان فارس /

85 محفل انس با قرآن همزمان با شهادت سردار دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در استان فارس برگزار می‌شود.

محمدحسین اسلامی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت فارس در گفت‌وگو با ایکنا ضمن بیان این مطلب گفت: همزمان با ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی به همت اتحادیه و با مشارکت دستگاه‌های قرآنی استان، برگزاری 85 محفل قرآنی پیش‌بینی شد.

وی با اشاره به اینکه محافل فوق با دعوت از قاریان ممتاز و ملی استانی به صورت مجازی و در فضای اینستاگرام، واتساپ و سایر پیام‌رسان‌ها قابل اجرا است، افزود: این محافل با همکاری مؤسسات قرآنی شهرستان‌های جهرم، فسا، کازرون، ارسنجان، شیراز، سپیدان، ممسنی، خفر، داراب، استهبان، نی‌ریز، فیروزآباد، آباده، اقلید و سعادت شهر و.... با هدیه ثواب این تلاوت‌ها و محافل نورانی به روح سردار دل‌ها و ابومهدی المهندس برگزار می‌شود.

اسلامی اضافه کرد: همچنین همزمان با شام شهادت حاج قاسم سلیمانی، ساعت 21 قرائت سوره یاسین با حضور قاریان برجسته استان به صورت زنده در فضای مجازی و صفحه اتحادیه قرآنی استان در اینستاگرام برپا خواهد شد.

مدیرعامل اتحادیه قرآنی فارس ادامه داد: همچنین در راستای برنامه‌های ایام شهادت ایشان نیز، چهار هزار بسته معیشتی از سوی مؤسسات قرآنی بین نیازمندان شناسایی شده و کم برخوردار توزیع می‌شود.

انتهای پیام