صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۲۹۲۷
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱

مرحله سراسری چهلمین دوره مسابقات قرآن کارکنان پایور و وظیفه ارتش در اسفندماه به میزبانی نداجا برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، مرحله سراسری چهلمین دوره مسابقات قرآن کارکنان پایور و وظیفه ارتش از 13 تا 17 اسفندماه به صورت غیرحضوری به میزبانی نداجا برگزار می‌شود.

مسابقات فوق با حضور راه‌یافتگان مرحله نهایی نیروهای زمینی، دریایی، پدافند هوایی، هوایی و ستاد آجا در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل، حفظ کل و اجزاء ۱، ۳، ۵، ۱۰، ۱۵ ،۲۰ و ۲۵ جزء، اذان، مفاهیم و تفسیر براساس جزء 23 تفسیر نمونه آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی و جمعی از علما برپا می‌شود.

طی اعلام قبلی، قرار بود این مسابقات در ایام دهه فجر برگزار شود، اما به دلیل شرایط کرونایی کشور زمان این مسابقه کمی با تأخیر به صورت مجازی و از طریق اسکای‌روم برگزار می‌شود و مرحله کتبی آزمون مفاهیم نیز براساس تارنمای پرسال اخذ می‌شود.

جاسم مطور، جانشین مدیر قرآن مرکز قرآن، عترت و نماز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره اینکه با وجود برگزاری مجازی مسابقات چرا میزبان مشخص شده است، تصریح کرد: این مسابقات طبق روال مشخص شده هر سال با میزبانی یکی از نیروها انجام می‌شود و امسال نیز طی برگزاری مرحله سراسری مسابقات قرآن بانوان شاغل و خانواده‌ها ارتش به صورت مجازی به میزبانی سازمان عقیدتی ـ سیاسی، تجربه جدیدی کسب شد و نقاط ضعف و قوت آن سنجیده شد که سعی می‌کنیم، مسابقات قرآن کارکنان پایور و وظیفه با بهره‌مندی از آن تجربیات باشد.

انتهای پیام