صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۲۹۶۵
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴

آزمون حفظ ویژه حفاظ اجزاء مختلف قرآن کانون بنت‌الهدی وابسته به مهد قرآن برگزار شد.

به گزارش ایکنا، زهرا حائری، مسئول کانون بنت‌الهدی با بیان این مطلب گفت: در ادامه فعالیت‌های آموزشی با محوریت حفظ و مفاهیم در مهد قرآن استان تهران، 17 قرآن‌آموز عضو این کانون، در رشته‌های حفظ در اجزاء مختلف شرکت کردند.

وی ادامه داد: این آزمون به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد که ۱۷ قرآن‌آموز در حفظ اجزاء مختلف از سوی داوران مورد ارزیابی قرار گرفتند.

حائری اضافه کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور فعالیت‌های آموزشی کانون تحت تأثیر قرار نگرفته بلکه با تلاش اساتید و مربیان با جدیت بیشتری از طریق فضای مجازی به صورت غیر حضوری مورد توجه و پیگیری قرار گرفته است.

یادآور می‌شود، کانون بنت‌الهدی از سال ۱۳۷۱ همزمان با تأسیس مؤسسه مهد قرآن راه‌اندازی شده است. شکوفایی بیش از 100 حافظ کل قرآن در رده‌های سنی مختلف بانوان از افتخارات این مرکز آموزش علوم قرآنی مردم نهاد است.

کانون مهد قرآن بنت‌الهدی در دولت‌آباد شهر ری قرار دارد.

انتهای پیام