صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۵۵۴۵
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵
با موضوع سردار شهید حاج قاسم»؛

«سرباز» نمایشی خیابانی به کارگردانی پژمان شاهوردی است که از فردا 16 دی در محوطه تئاتر شهر اجرا می‌شود.

به گزارش ایکنا، «سرباز» عنوان نمایشی خیابانی به کارگردانی پژمان شاهوردی است از 16 الی 20 در محوطه تئاتر شهر ساعت 16 اجرا می‌شود.

این اثر نوشته امیرحسین شریفی است و در آن سه فراز از زندگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مدنظر قرار می‌گیرد.

بنا به این گزارش؛ دفاع مقدس، جنگ 33 روزه لبنان و مبارزه با داعش موضوعاتی هستند که در نمایش خیابانی «سرباز» به آن پرداخته می‌شود. در این نمایش کلام وجود ندارد و نمایش سعی دارد با خلق تصاویر، مضامین مورد نظرش را به بیننده منتقل کند.

لازم به ذکر است، این نمایش 25 دقیقه‌ای حاصل کار مشترک اداره‌ کل هنرهای نمایشی و انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس است. کاظم رودگر مدیرتولید پروژه است و پژمان شاهوردی، مهدی جودکی، مسعود کردی، سیاوش مقدسی، علی‌رضا حسینی، مبین کبودوند، عارف کاوند، آرش فلاحی‌فرد، علی دهریزی و میثم کردی بازیگران این نمایش خیابانی هستند.

انتهای پیام