صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۶۵۶۶
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۶

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی از برگزاری هفت محفل انس با قرآن به مناسب سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در سطح استان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی پرهیزگار، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه محافل انس با قرآن در راستای پیشگیری از شیوع کرونا به صورت حضوری و مجازی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، اظهار کرد: در هر شهرستان یک محفل با حضور قاریان برجسته ملی و بین‌المللی به مناسب سالروز شهادت سردار دل‌ها برگزار شد.

وی با بیان اینکه این محافل معنوی از 11 دی به مدت هشت روز برگزار شد، افزود: محافل انس با قرآن با همکاری مؤسسات قرآنی، هیئت امنای بقاع متبرکه و دیگر مراکز برگزار شد.

پرهیزگار با تأکید براینکه در 9 ماهه سال جاری بیش از 30 محفل انس با قرآن در استان برگزار شده است، افزود: محافل انس با قرآن در تمام شهرستان‌های استان برگزار شده است و امیدواریم در دهه مبارک فجر نیز این محافل به خوبی برگزار شود.

 

انتهای پیام