صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۶۸۵۰
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷

مدیرعامل به نشر از انتشار گزیده‌ای از عیون اخبار الرضا(ع) با زبانی ساده و ادبیاتی جذاب با عنوان «چشمه‌های بهشت» خبرداد.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ کتاب «چشمه‌های بهشت» با تدوین و ترجمه محمدهادی زاهدی به همت انتشارات به‌نشر روانه بازار نشر شده است.

این اثر مربوط به مفاهیم جذابی و گزیده‌هایی از عیون اخبار الرضا(ع) نوشته شیخ صدوق یکی از معتبرترین منابع مربوط به تاریخ زندگی و آموزه‌های امام رئوف حضرت رضا(ع) و در روزگاری نوشته شده است که کمتر از دو قرن از شهادت آن امام گذشته بود.

در کتاب «چشمه‌های بهشت» روایت کننده مجموعه‌ای از تاریخ زندگی، آموزه‌ها، معارف، کرامات و آداب زیارت حضرت ثامن الحجج (ع) است که در پنج دفتر و ۳۱ فصل تدوین شده است. دفتر اول این کتاب روایتگر تاریخ زندگی امام هشتم است و برای آنکه شرایط حاکم بر روزگار حیات آن حضرت را نشان دهد، به صورت گذرا به زندگانی امام کاظم (ع) نیز پرداخته است.

دفتر دوم به مناظرات و آموزه‌های حضرت در موضوعاتی همچون نبوت و امامت اختصاص یافته و در دفتر سوم قرآن و اهل بیت(ع) در نگاه امام هشتم مورد توجه و بررسی قرار گرفته است. نویسنده در دفتر چهارم به راز و رمز‌های زندگی در مکتب امام هشتم پرداخته و در دفتر پنجم کرامات، آداب و زیارت حضرت تبیین شده است.

یکی از ویژگی‌های این اثر انسجام موضوعی آن است که مخاطب به راحتی می‌تواند به آن‌ها دسترسی داشته و پاسخ سؤال‌های خود را در آن بیابد.

کتاب «چشمه‌های بهشت» یک اثر ۴۰۰ صفحه‌ای است که با طرح جلدی از احسان جعفرپیشه با شمارگان هزار نسخه و بهای ۶۵ هزار تومان به همت انتشارات به‌نشر روانه بازار نشر شده است و علاقه‌مندان می‌توانند آثار این انتشارات را از فروشگاه‌های کتاب آستان قدس رضوی در سراسر کشور از طریق سایت www.behnashr.com تهیه کنند.

انتهای پیام