صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۷۴۵۲
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴

مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان شمالی گفت: مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته در بجنورد و شهرهای دیگر خراسان شمالی اقامه می‌شود.

به گزارش ایکنا از خراسان شمالی، به نقل از روابط عمومی دفتر نمایندگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه بجنورد، حجت‌الاسلام نعمت‌الله آزموده، مدیر نمایندگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه خراسان شمالی، اظهار کرد: به دلیل اعلام وضعیت زرد در خراسان شمالی، نماز جمعه 26 دی‌ در تمام شهرهای این استان از جمله بجنورد برگزار می‌شود.

وی افزود: براساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا و تأیید نماینده ولی‌فقیه در استان، نمازهای عبادی سیاسی جمعه این هفته در تمامی شهرهای استان با اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.

آزموده ادامه داد: از تمامی نمازگزاران شهرها، خواهشمندیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، از جمله استفاده از ماسک و دستکش، به همراه داشتن مُهر و سجاده شخصی، رعایت فاصله اجتماعی و گرفتن وضو در منزل در نماز جمعه شرکت کنند، همچنین افرادی که سابقه بیماری‌های قلبی و ریوی دارند یا مشکوک به نشانه‌ها و علائم کرونا هستند، از حضور در نماز اجتناب کنند.

 

انتهای پیام