صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۱۰۲۸
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۲

سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران پویش «هر خانه یک پرچم» را همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری، تحلیلی فرهنگ و هنر، جلال اسعدی، مدیر فرهنگی، هنری منطقه ۲۱ و رئیس فرهنگسرای دانش، از اجرای پویش «هر خانه یک پرچم» به دبیری این منطقه خبر داد و گفت: این پویش به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و براساس تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر نصب پرچم بر سردر خانه‌ها در ایام دهه فجر برگزار می‌شود.

وی افزود: شهروندان تهرانی می‌توانند در ایام دهه فجر با تهیه پرچم سه رنگ ایران اسلامی از دبیرخانه، در این پویش همگانی شرکت کنند و پس از نصب بر سر در خانه یا مغازه خود، تصویر آن را برای شرکت در مسابقه و دریافت هدیه به دبیرخانه ارسال کنند.

دبیر پویش «هر خانه یک پرچم» ادامه داد: در این پویش پرچم ایران در ابعاد دلخواه با تخفیف ویژه و ارسال رایگان از سوی دبیرخانه در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد و مهلت درخواست پرچم ۲۱ بهمن ماه تعیین شده است.

اسعدی اضافه کرد: برای تسهیل در شرکت شهروندان در پویش راه‌های مختلفی پیش‌بینی شده و علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال عدد ۱ به سامانه پیامکی ۲۰۰۰۱۸۳۷۲۱، مراجعه به صفحه اینستاگرام 1KHANEH_1PARCHAM، ارسال پیام به شماره ۰۹۳۰۸۷۲۰۰۸۹ در پیام‌رسان واتساپ و یا تماس با تلفن گویای ۱۸۳۷ در این پویش شرکت کنند.

روابط عمومی دبیرخانه پویش با شماره ۴۴۵۸۷۶۲۵-۰۲۱ آماده پاسخگویی به سؤالات شهروندان است.

انتهای پیام