صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۱۳۵۹
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳

حکومت بحرین 18 تن از شهروندان بحرینی از جمله چند کودک را به اتهام وابسته بودن به گروه موسوم به «قاسم سلیمانی» به حبس ابد محکوم کرده است.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از الخلیج آنلاین، دادگاه جنایی بحرین روز یکشنبه 12 بهمن، ۱۸ نفر را در پرونده‌ای معروف به گروهک «قاسم سلیمانی» به تحمل حبس‌های بلندمدت از جمله حبس ابد محکوم کرد. به ادعای این دادگاه، هدف گروهک فوق، انجام عملیات‌های تروریستی در بحرین در راستای خونخواهی از ترور شهید سردار سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس بوده است.
 
در بین متهمان این پرونده نام یک روحانی و چندین کودک از جمله «علی ناصر» نوه آیت الله «شیخ عیسی قاسم»، رهبر نهضت اسلامی بحرین، به چشم می‌خورد.
 
بحرین مدعی شده این جوانان و نوجوانان که تحت حمایت و آموزش سپاه پاسداران و حزب‌الله عراق بوده‌اند عملیات‌ها و برنامه‌های تروریستی علیه نیروهای آمریکایی، همایش‌های بین‌المللی، خطوط انتقال نفت و شخصیت‌های امنیتی بحرین داشته‌اند.
 
این در حالی است که به گفته جمعیت الوفاق بحرین، این افراد حداقل یک هفته پیش از واقعه ترور سرداران شهید مقاومت بازداشت شده‌اند.
 
دادگاه جنایی بحرین ۸ نفر از این شیعیان بحرینی را به تحمل حبس ابد، ۲ نفر را به ۱۵ سال حبس، ۲ نفر دیگر را نیز به ۱۰ سال حبس، ۵ نفر را به ۵ سال حبس و ۱ نفر را به تحمل یک سال حبس محکوم کرد که به گفته دادگاه برخی از آنان در خارج از بحرین به سر می‌برند.
 
 
 
 
 
انتهای پیام