صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۳۰۸۹
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳

جلسات همفکری و همدلی قرآنیان در شب اول هر ماه قمری، با عنوان جامعه قرآنیان مکتب سلیمانی در سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، جلسات همفکری و همدلی قرآنیان در شب اول هر ماه قمری، با عنوان جامعه قرآنیان مکتب سلیمانی در شهرهای بزرگ همچون تهران، تبریز، اصفهان، مشهد و... برگزار می‌شود.

بنابر این گزارش، اولین جلسه از این جلسات، جمعه، 24 بهمن‌ماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در حسینیة‌الزهرا(س) پادگان ولیعصر(عج) واقع در میدان سپاه تهران به میزبانی سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ برپا می‌شود.  

یکی از فعالان قرآنی درباره ایده شکل‌گیری این جلسات گفت: شهید قاسم سلیمانی، زمانی که می‌دیدند قرآنیان در ابتدای ماه رمضان خدمت مقام معظم رهبری می‌رسند، در یکی از دیدارها از یکی پیشکسوتان قرآنی درخواست کردند که هر ماه، چنین محفلی را در کرمان، با حضور جامعه قرآنی برگزار کنند. قرار بود این کار با حضور تعداد محدودی از قاریان انجام شود، اما با شهادت سردار این اقدام ناتمام ماند، لذا قرآنیان هر شهری تصمیم گرفته‌اند به طور خودجوش، شب اول هر ماه قمری به نیت شهید سلیمانی گرد هم بیایند تا تلاوت قرآن انجام شود و ضمن دیدار یکدیگر، از مشکلات جامعه قرآنی مطلع شوند.

انتهای پیام