صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۹۹۱۶
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۲

رییس ستاد اقامه نماز کشور اظهار کرد: تفسیر قرآن باید جزو دروس طلاب حوزه علمیه باشد و دانشگاه‌ها از پرداختن به مفاهیم قرآنی و نمازی کوتاهی نکنند

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، ششمین اجلاسیه استانی نماز، امروز، ۲۵ اسفند، سید علی آقازاده، استاندار مرکزی، حجت‌الاسلام علی رودبارانی، دبیر ستاد اقامه نماز استان در سالن غدیر استانداری این استان برگزار شد. همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور نیز در ارتباط ویدئو کنفرانسی به ایراد سخنرانی پرداخت.

حجت‌الاسلام قرائتی نماز را عامل شکرگزاری از خداوند دانست و اظهار کرد: انسان باید بداند برای چه عبادت می‌کند، آگاهی از چرایی عبادت و مناجات بسیار مهم است و گاه این امر برای برخی از مردم به ویژه جوانان و نوجوانان تبیین و تشریح نشده است. اقامه نماز نعمت الهی است که در اختیار انسان قرار گرفته است و لازم است برای اقامه آن راهکارهای کاربردی اعمال شود.

وی تصریح کرد: اولین دستور الهی اقامه نماز و اولین مأموریت انسان نیز برپایی آن است، نماز در رأس امور قرار دارد و مسؤلان به ویژه مسؤلان ارشد استان باید به این امر اهتمام ویژه داشته باشند. اگر اقامه نماز به درستی در جامعه دنبال شود و از این مهم به عنوان راهکاری برای رفع مشکلات و آسیب‌های اجتماعی استفاده شود، قطعا خیلی از مشکلات حوزه اجتماعی و فرهنگی برطرف می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با بیان اینکه اقامه نماز با هستی، ماه، ستاره، آب، خاک در ارتباط است، اضافه کرد: بیش از یکصد نکته قرآنی و دینی وجود دارد که نماز را شاکله همه امور و مأموریت‌های انسانی دانسته است. نمازخوان شدن نوجوانان اهمیت بسیار دارد و برای ورود به این حوزه باید جذابیت ایجاد کرد. نیازسنجی از جمله مواردی است که در بخش ایجاد جذابیت باید به آن اهمیت داد.

وی از ساخت شهرک‌های بدون مسجد گلایه کرد و گفت: قبل از ساخت شهرک‌ها، باید مساجد جانمایی شوند. گاه به تمام زوایای ساخت شهرک‌ها توجه می‌شود جز مسجد، که این امر مهم باید در دستور کار قرار گیرد. در اکثر استان‌ها و شهرستان‌ها گروه‌های تواشیح فعالیت دارند، اما از تشکیل گروه اذان در استان‌ها خبری نیست.

حجت‌الاسلام قرائتی با هشدار به این مسأله که نباید آنچنان سرگرم روزمرگی شویم که از نماز غفلت کنیم. مؤمنان با نماز سنجیده می‌شوند و نباید به ساحت مقدس نماز کوتاهی کرد، به شاخصه‌های شهر اسلامی اشاره و تصریح کرد: امتیاز شهر اسلامی این است که توجه به نماز اولویت باشد. از هر راهی برای ایجاد اشتیاق و ترغیب نوجوانان به نماز باید استفاده کرد.

این مقام مسئول در پایان اظهار کرد: رمضان ماه قرآن است و بهترین برکات قرآنی در این ماه نهادینه شده است.  تفسیر قرآن باید جزو دروس طلاب حوزه علمیه باشد و دانشگاه‌ها از پرداختن به مفاهیم قرآنی و نمازی کوتاهی نکنند. استان مرکزی از جمله استان‌های پیشرو در حوزه نماز است و از استاندار، فرمانداران و مسئولان استان می‌خواهم تا جرقه‌های نمازی همچون اجلاسیه‌ها را به انسان‌سازی و خداشناسی تبدیل کنند.  

انتهای پیام