صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۰۵۰۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱

مراسم تشییع و تدفین پیکر «شیخ یعقوب بگایوگو»، حافظ کل ملقب به «کامپیوتر قرآن» در جمهوری مالی با حضور باشکوه و گسترده مسلمانان این کشور برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری «الجزیره نت»، شیخ یعقوب بگایوگو به دلیل مهارت و تسلط بر حفظ قرآن و شماره آیات، سطور و صفحات کلام وحی، از سوی مردم جمهوری مالی با نام «کامپیوتر قرآن» شناخته می‌شد.

در همین راستا، کاربران شبکه‌های اجتماعی تصاویر و کلیپ‌های ویدئویی از حضور باشکوه مسلمانان مالی در مراسم تشییع و دفن پیکر این نابغه قرآنی به اشتراک گذاشتند.  

«محمد الأمین»، از نویسندگان و فعالان رسانه‎‌ای کشور بورکینافاسو در این باره گفت: «مراسم تشییع پیکر شیخ یعقوب بگایوگو، از برادران قرآنی جمهوری مالی بسیار باشکوه بود. او به دلیل تسلط بر حفظ قرآن کامپیوتر قرآن نامیده می‌شد. وی پس از نماز مغرب و ارائه سخنانی درباره مرگ و صبر به دیدار حق شتافت».

کاربران شبکه‌های اجتماعی همچنین تصاویر و کلیپ‌های ویدئویی از سخنرانی‌های این نابغه قرآنی  در زمینه تجوید و تفسیر قرآن به اشتراک گذاشتند.

شیخ یعقوب بگایوگو 46 سال سن داشت، پنجشنبه هفته گذشته، 21 اسفندماه پس از اقامه نماز مغرب در مسجد «أبی بکر الصدیق» مالی و ارائه سخنانی درباره مرگ و راه‌های صبر دارفانی را وداع گفت.

انتهای پیام
نظرات بینندگان
محراب
|
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۸
روحش شاد