صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۱۴۲۳
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶

شرکت کنندگان در«همایش ملی رمضان» در غنا اعلام کردند زمان آغاز ماه رمضان در این کشور پس از رویت هلال ماه تعیین خواهد شد.

به گزارش ایکنا به نقل از «myjoyonline»، بیست و هفتمین دوره این همایش روز جمعه با حضور جمعی از علمای برجسته غنا در شهر «سونیانی» در غرب این کشور برگزار شد.

در پایان این همایش، شرکت کنندگان بیانیه ای صادر کردند که یکی از بندهای آن درباره آغاز ماه رمضان است.

براساس این بیانیه، تلاش برای استهلال در روز دوشنبه، 12 آوریل (23 فروردین) انجام می شود.

این بیانیه افزود: در صورتی که که هلال ماه در روز دوشنبه رویت شود، روز بعد از آن اول رمضان است و در غیر این صورت سه شنبه سی ام ماه شعبان و چهارشنبه نیز آغاز ماه رمضان خواهد بود.

در برخی کشورهای مسلمان و جوامع مسلمان ساکن کشورهای غیراسلامی از محاسبات نجومی برای تعیین اولین روز ماه های قمری به ویژه رمضان و شوال استفاده می شود، اما در بیشتر کشورهای اسلامی استهلال مبنای تعیین اولین روز ماه قمری است.

غنا کشوری در غرب قاره آفریقاست که حدود بیست درصد از جمعیت سی میلیون نفری آن مسلمان هستند.

انتهای پیام