صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۴۲۷۶
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۷

پنجمین دوره مسابقات قرآن جلسات شهر تهران با عنوان «سراج» از سوی فرهنگسرای قرآن با همکاری سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، فرهنگسرای قرآن به منظور حمایت از جلسات قرآنی و سنتی شهر تهران در نظر دارد تا پنجمین دوره مسابقات قرآن جلسات شهر تهران را به صورت مجازی در ماه مبارک رمضان با استفاده از ابزار نوین در رشته قرائت قرآن برگزار کند.

این مسابقات با هدف به‌روزرسانی اطلاعات جلسات قرآن به صورت جامع در فضای مجازی، شناسایی و تشویق استعداد‌های قرآنی، بهره‌گیری از توانمندی استادان قرآنی مناطق و محلات، حمایت و پشتیبانی از جلسات قرآن از سوی سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران برگزار می‌شود.

به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی و شروع موج چهارم کووید 19، مسابقات امسال به صورت برخط برپا می‌شود.

علاقه‌مندان از 25 فروردین‌ماه تا 22 اردیبهشت‌ماه فرصت دارند تا برای ثبت‌نام و ارسال آثار به پرتال فرهنگسرای قرآن به نشانی quran.fahangsara.ir مراجعه کنند.

همچنین داوری بخش بانوان، سوم خردادماه و داوری بخش آقایان، چهارم خردادماه انجام خواهد شد.

یادآور می‌شود، آیین اختتامیه پنجمین دوره مسابقات قرآن سراج، 10 خردادماه سال جاری برگزار خواهد شد. جزئیات اجرایی آن متعاقباً اطلاع‌رسانی می‌شود.

انتهای پیام