صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۴۵۲۲
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌جنوبی از اجرای طرح اطعام مهدوی همزمان با ماه مبارک رمضان در این استان خبر داد.

رضا سلم‌آبادی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: این طرح با هدف طبخ غذای گرم و توزیع بین نیازمندان با همکاری مراکز نیکوکاری سطح استان اجرایی می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌جنوبی بیان کرد: در ماه رمضان امسال 21 آشپرخانه به‌صورت متمرکز و 51 آشپزخانه از سوی مراکز نیکوکاری برای طبخ غذا و توزیع بین نیازمندان تعبیه شده است.

سلم‌آبادی با بیان اینکه هدف ما حل احتیاجات نیازمندان با حفظ تکریم و شأن آنان است، افزود: در ماه رمضان تهیه 43 هزار و 990 سبد غذایی و 500 هزار غذای گرم و افطاری ساده پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه تمام این موارد براساس اقتضائات زمان و حفظ پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود، یادآور شد: در مجموع 72 مرکز اطعام مهدوی در استان به‌مناسبت ماه مبارک رمضان فعال خواهند بود و کار امدادرسانی به محرومان را انجام خواهند داد.

انتهای پیام