صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۶۸۸۶
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۸
سخنگوی نجباء مطرح کرد؛

سخنگوی جنبش النجباء خواستار تحرکات جدی دولت عراق برای انجام عملیات گسترده‌ در استان‌ها و مناطق آزاد شده از چنگ داعش شد.

به گزارش ایکنا؛ «نصر الشمری»، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی النجباء در صفحه توئیتر خود گفت تلاش‌هایی که در استان‌ها و مناطق آزاد شده از چنگال داعش و به خصوص استان «دیالی» صورت می‌پذیرد که از جمله می‌توان به بازیابی فعالیت‌های داعش و هدف قرار دادن مردم بی‌گناه اشاره کرد، نیاز به یک تحرک دولتی جدی دارد.

الشمری افزود: دولت باید به شکلی جدی و علنی عملیات گسترده‌ای را در این مناطق انجام دهد، همچنین باید از تمام نیروهای امنیتی به خصوص الحشد الشعبی استفاده کند. در غیر این صورت این مناطق به عمد مورد کم‌توجهی قرار گرفته‌اند که این موضوع بسیار خطرناک، عواقب وخیمی به دنبال خواهد داشت.

در هفته‌های اخیر داعش بارها در استان دیالی عراق به پایگاه‌های الحشد الشعبی حمله کرده که به شهادت و زخمی شدن ده‌ها مجاهد منجر شده است.

انتهای پیام