صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۶۸۸۹
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۱

پلیس سریلانکا یک نماینده مشهور مسلمان این کشور و برادرش را به اتهام همکاری در حملات سال 2019 در پایتخت این کشور دستگیر کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روسیاالیوم، پلیس سریلانکا یک نماینده مسلمان مجلس این کشور و برادرش را به ظن ارتباط با انفجار انتحاری رخ داده در عید پاک 2019 که منجر به کشته شدن 269 نفر شد، دستگیر کرد.

رشاد بعث‌الدین که امروز دستگیر شده، ​​نماینده فعلی مجلس و وزیر سابق است که رهبری یک حزب مخالف در پارلمان سریلانکا را بر عهده دارد.

سخنگوی پلیس سریلانکا امروز (شنبه) گفت که وی و برادرش ریاج بعث‌الدین به اتهام کمک به بمب‌گذاران انتحاری عامل کشتار عید پاک در کلمبو، پایتخت این کشور دستگیر شدند.

وی افزود که این دو برادر هنوز رسماً با هیچ اتهامی روبرو نشدند، اما ادعا کرد که بر اساس شواهد مستدل و علمی دستگیر شدند.

دو گروه محلی که با سازمان تروریستی داعش بیعت کرده بودند، به انجام شش بمب‌گذاری همزمان در دو کلیسای کاتولیک رومی، یک کلیسای پروتستان و سه هتل توریستی در سال 2019 در کلمبو متهم شدند.

بوداییان 70 درصد از جمعیت سریلانکا را تشکیل می‌دهند و مسلمانان و کاتولیک‌ها از دیگر اقلیت‌های بزرگ این کشور هستند.

انتهای پیام