صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۰۵۰۲
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۷

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی گفت: اگر مسائل بهداشتی شرایط کرونایی اجازه دهد، مردم می‌توانند فطریه را در صندوق‌ها واریز کنند و در غیر این صورت شماره حساب‌های رسمی که مورد تایید شورای زکات است، به مردم اعلام می‌شود.

حبیب‌الله آسوده، مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی، در گفت‌وگو با ایکنا در خصوص دریافت فطریه در پایان ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: هماهنگی‌ها در شورای زکات با مسئولیت نماینده ولی‌فقیه در استان و با کمک استانداری صورت گرفته و به شهرستان‌ها ابلاغ شده است. اگر مسائل بهداشتی شرایط کرونایی اجازه دهد، مردم می‌توانند فطریه را در صندوق‌ها واریز کنند و در غیر این صورت شماره حساب‌های رسمی که مورد تأیید شورای زکات است، به مردم اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: نیازمندان توسط دستگاه‌های ذی‌ربط شناسایی شده و فطریه‌ها بلافاصله پس از جمع‌آوری به‌دست نیازمندان خواهد رسید.

 

انتهای پیام