صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۱۱۷۳
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۷

شیخ الازهر مصر، فرا رسیدن عید سعید فطر را به رئیس جمهور این کشور و همه مسلمانان جهان تبریک گفت.

به گزارش ایکنا به نقل از المصری الیوم، شیخ احمد الطیب در پیامی ضمن تبریک عید سعید فطر، از خداوند متعال خواست تا این مناسبت‌ها را برای امت اسلامی سرشار از خیر، صلح و امنیت قرار دهد.

شیخ الازهر در پیام خود با ابراز امیدواری برای فراگیر شدن صلح و دوستی در سراسر جهان، آرزو کرد که امنیت و آرامش و سلامتی برای همه مردم جهان وجود داشته باشد.

وی همچنین با تبریک این عید به ملت مقاوم فلسطین، ابراز امیدواری کرد که این ملت مقاوم، از تروریسم اسرائیل که چیزی جز از بین بردن حقوق مردم بی‌گناه و ریختن خون آنها نمی‌داند، در امان باشند.

الطیب خواستار غنیمت شمردن فرصت این عید برای ایجاد شادی و سرور در میان مستضعفان و نیازمندان جامعه شد و از خداوند متعال مسئلت کرد که به امت عربی و اسلامی وحدت و سربلندی و آرامش عنایت فرماید.
 
گفتنی است، وزارت اوقاف مصر اعلام کرده است که عید سعید فطر در این کشور روز پنجشنبه 23 اردیبهشت 1400 خواهد بود.
انتهای پیام