صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۲۸۴۷
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۸

یک پزشک هندو، هنگامی که یک بانوی مسلمان بر روی تخت بیمارستان در حال جان باختن بود، برای او دعای اسلامی خواند.

به گزارش ایکنا به نقل India Today، اقدام یک دکتر هندو به نام رکا کریشنان (Rekha Krishnan) در آخرین لحظات زندگی یک بیمار مسلمان مبتلا به کووید-19 که در حال احتضار بود، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

یک بیمار زن دو هفته پیش در بیمارستانی در شهر پالاکاد (Palakkad) در ایالت کِرالا هند بستری بود و به دلیل عفونت ریه از ونتیلاتور استفاده می‌کرد و به دلیل پروتکل‌های بهداشتی، نزدیکان وی اجازه ملاقات با وی را نداشتند.

دکتر کریشنان در این باره گفت: به دلیل اینکه هیچکدام از بستگان این زن آنجا نبود، فکر کردم که باید کاری برای بیمار انجام دهم. از آنجا که من در امارات بزرگ شده‌ام از دعاها و اعمال اسلامی برای افراد محتضر شناخت دارم. دعایی را خواندم و چشمان او را بستم. بیمار نفس عمیقی کشید و به آرامی جان داد.

وی تصریح کرد: پزشکان به خاطر درمان بیماران کرونایی در فضای پر استرسی قرار دارند. همچنین سعی می کنیم مانند خانواده بیمار با او رفتار کنیم.

انتهای پیام