وی اظهار کرد: در این جلسه بر محوریت قرار دادن شعار «خدمت کریمانه، گرهگشایی به رسم اهل بیت(ع)» به عنوان شعار دهه کرامت تأکید شد تا برنامه هایی حول محور این شعار در شبکههای صدا و سیما به تولید برسد.
مدیر روابط عمومی و تبلیغات آستان مقدس بانوی کرامت با اشاره به نامگذاری روز ولادت حضرت معصومه(س) به عنوان روز دختر ابراز کرد: در این جلسه هماهنگی لازم برای تولید ویژه برنامههایی با موضوعهای دختران تمدن ساز و تبیین روابط عاطفی دختر در خانواده اسلامی به ویژه محبت پدرانه نسبت به دختر انجام شد.
وی افزود: همچنین تصمیم گرفته شد تا مسابقهای با عنوان «حدیث کرامت» با هماهنگی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و اعتاب مقدس در ایام دهه کرامت برگزار شود.
گفتنی است دهه کرامت از اول ذیالقعده مصادف با میلاد حضرت معصومه(س) آغاز و تا یازدهم ذیالقعده مصادف با میلاد امام رضا(ع) ادامه دارد و روز ششم ذیالقعده نیز ولادت احمدبن موسی شاهچراغ است بنابراین این دهه برای دوستداران خاندان امامت و ولایت در ایران از اهمیت ویژه برخوردار است.
انتهای پیام