صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۳۹۵۹
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۹

منابع رسانه‌ای از وقوع یک انفجار در نزدیکی یک مرکز رأی‌گیری در شهر «درعا»ی در سوریه خبر دادند.

به گزارش ایکنا؛ خبرگزاری «اسپوتنیک» در خبری فوری اعلام کرد که این انفجار در شهر درعا و در نزدیکی یک مرکزی رأی گیری، تنها ساعاتی پس از آغاز رأی‌گیری برای انتخابات ریاست‌جمهوری سوریه روی داد.

هنوز جزئیات بیشتری از این انفجار و قربانیان احتمالی آن منتشر نشده است.

انتخابات ریاست جمهوری سوریه از ساعت هفت صبح امروز به وقت محلی در تمامی استانهای این کشور آغاز شد و مردم سوریه در پای صندوقهای رأی حضور دارند تا رئیس جمهور آینده خود را از میان سه نامزد که عبارتند از؛ «بشار اسد»، «عبدالله عبدالله»،و «محمود مرعی» انتخاب کنند.

با بازگشایی ۱۲ هزار و ۱۰۲ شعبه اخذ رأی، تمامی فعالیت‌های انتخاباتی این نامزدها به پایان رسیده است. به نوشته سانا، در این دور از انتخابات، در داخل و خارج از سوریه، بیش از ۱۸ میلیون نفر واجد شرایط رأی هستند.

«نوری فارس» عضو کمیسیون قضایی عالی انتخابات صبح امروز با آغاز رأی‌گیری انتخاباتی گفت که پیش از زمان برگزاری انتخابات، تمامی مقدمات لازم برای انجام فرآیند انتخابات فراهم شده است. تمامی اقدامات پیشگیرانه ویژه و مربوط به جلوگیری از ویروس کرونا صورت گرفته است تا شهروندان به آسانی بتوانند در انتخابات شرکت کنند.

انتهای پیام