صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۳۹۶۵
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۰

مراسم اختتامیه مسابقه عکاسی «زن در قاب نیایش» برگزار و برگزیدگان این مسابقه که به مناسبت ماه مبارک رمضان و جهت نشان دادن نقش زنان و مادران در خانواده در این ایام برگزار شده بود، معرفی شدند.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، مراسم اختتامیه مسابقه عکاسی «زن در قاب نیایش»، شب گذشته، 4 خردادماه، در سالن ابن سینا مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد. این مسابقه در ماه مبارک رمضان با موضوعات ‌روایت تصویری نیایش و آئین‌های زنان در ماه مبارک رمضان، جلوه‌های معنوی و شادی در تمام زوایای زندگی در خانه، سفره و افطار و سحری، مادر و کودک در رمضان، زنان در نماز عید سعید فطر، شب‌های احیا در خانه و مراسم شب‌های احیا در مساجد در کیش در دو بخش تک عکس و مجموعه عکس‌ها برگزار شده بود.

در این مسابقه که به همت اداره امور زنان سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد، داوران در 3 مرحله و به صورت آنلاین، آثار را بررسی و از مجموع آثار ارسالی 40 قاب شامل  37 تک عکس و 3 مجموعه  عکس را برای رقابت انتخاب کردند. در پایان نیز 3 اثر در بخش تک عکس و یک اثر در بخش مجموعه عکس‌ها به عنوان آثار برگزیده معرفی شد.

جعفر آهنگران، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، در این مراسم، اظهار کرد: جزیره کیش الگویی شایسته از حکم روایی مؤثر جامعه محلی و مشارکت مدنی است. همکاری و هم‌افزایی میان بخشی در سازمان منطقه آزاد کیش و تعامل گسترده تمام نهادهای اجرایی، جزیره کیش را به یک الگوی نمونه در زمینه مشارکت مدنی تبدیل کرده و بی‌تردید حضور گسترده ساکنان این منطقه در پای صندوق‌های انتخابات، نمونه افتخارآفرین و ماندگار دیگری از مشارکت فعال آنان در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی خواهد بود. 

وی موضوع ارزشمند این مسابقه را مبین عمق عشق مادری و جایگاه آن در رشد و تعالی افراد دانست و افزود: همکاران ما در معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان با امکانات موجود، فعالیت‌های ارزشمندی را به سرانجام رسانده‌اند که نتایج ماندگاری در بهبود فضای اجتماعی و ارتقاء فعالیت‌های هنری جزیره کیش خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تصریح کرد: کارهای ارزشمندی در حوزه بانوان انجام شده که ثمره آن، تقویت نقش‌آفرینی زنان در حوزه تصمیم‌گیری در سازمان منطقه آزاد کیش خواهد بود. مشارکت فعال زنان در فعالیت‌ها، مقدمات توسعه سیاسی- اجتماعی جزیره را فراهم می‌کند و سازمان منطقه آزاد کیش در همه بخش‌ها از حضور مؤثر زنان استقبال خواهد کرد.

آهنگران با بیان اینکه خالق برخی آثار ارائه شده در این نمایشگاه در سال‌های آتی به عنوان چهره‌های ماندگار کیش مطرح خواهند شد، اضافه کرد:  تماشای عکس‌های این مسابقه، انسان را به یاد عشق پاک مادری  و جایگاه گران‌قدر مادر می‌اندازد. امیدوارم مشارکت فعال بانوان جزیره کیش در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی استمرار داشته و تقویت شود.

یادآور می‌شود؛ در پایان این مراسم «داود عامری»، «مریم آل مؤمن دهکردی» و «میلاد حدادیان» در بخش تک عکس به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند و «عرفان کوچاری» در بخش مجموعه عکس، عنوان برتر را کسب کرد و با اهدای لوح و جوایز نقدی از آن‌ها تقدیر شد.

انتهای پیام