صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۶۸۵۲
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰

معاون آموزشی جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ثبت نام مشمولان سوادآموزی، طرح امین و مربیان قرآنی تا ۲۴ خرداد تمدید شد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌ و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان، محمد جعفر رستمی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 21 خردادماه در نشست با معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان، اظهار کرد: ثبت نام برای شرکت در آزمون داخلی آموزش دهندگان، آموزشیاران نهضت سوادآموزی، مدرسان طرح امین و معلمان قرآنی با سابقه قبل از سال ۱۳۹۲ سه روز تمدید شد.

وی افزود: براساس این تصمیم ثبت نام تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۴ خرداد و از طریق سایت آزمون جهاددانشگاهی به آدرس hrtc.ir انجام می‌شود.

همچنین، سیدحمدالله خواهش نیک، معاون آموزشی جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: منابع تخصصی آزمون در سامانه نهضت سوادآموزی به آدرس savad.ir در بخش میز خدمت بارگذاری شده است.

خواهش‌نیک یادآور شد: براساس اعلام وزارت آموزش و پرورش آزمون روز ۱۸ تیرماه امسال برگزار می‌شود.

انتهای پیام