صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۷۵۱۹
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۲

رئیس‌جمهور سوریه امروز دوشنبه با هیئتی از کشور‌های عربی و اسلامی دیدار و درباره مسائل مرتبط با هویت، ملی‌گرایی و همچنین سرنوشت واحد کشور‌های عربی بحث و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از اسپوتنیک، بشار اسد روز دوشنبه، با هیئتی از کنفرانس ملی اسلامی شامل روسای احزاب، نمایندگان و شخصیت‌های سیاسی و صنفی از کشورهای عربی و اسلامی، دیدار کرد.

در جریان این دیدار، درباره مسائل مختلف از جمله ملی‌گرایی عربی و هویت و تعلق بحث و بررسی شد؛ و تأکید شد که حوادث اخیر در نوار غزه نشان داد که ملت‌های عربی در تمام کشورها همچنان به عقیده، هویت و ریشه‌های خود پایبند هستند.

بشار اسد در این دیدار تأکید کرد که اندیشه ملی، در اساس و جوهر خود اندیشه‌ای درباره تعلق و همبستگی است و لازم است که این اندیشه مبتنی بر حقایق باشد؛ و میان افکار بنیادی و عقاید با منافع ملت‌های مختلف باید ارتباط و هماهنگی وجود داشته باشد. وی در ادامه افزود که امروز مسئله نخبگان اندیشه عربی این است که برای مردم این باور را ایجاد کند که میان تعلق و همبستگی ملی و منفعت ارتباطی وثیق وجود دارد و اندیشه‌های تجزیه‌طلبانه و فرقه‌گرایانه اگر در یک کشور عربی مطرح و رایج شود، به سایر کشورها نیز انتقال می‌یابد، ازاین‌رو باید کشورهای عربی را یک مجموعه قومی و مردمی واحد و یکپارچه در نظر گرفت.

در مقابل، این هیئت نیز تأکید کرد که کشورهای عربی و اسلامی و تمام نیروهای آزادی‌خواه جهان باید در جریان جنگ سوریه و دفاع این کشور از سرنوشت و آینده خود، در کنار آن قرار بگیرند، چرا که اگر ایستادگی ملت سوریه نبود، پیروزی مقاومت در لبنان و سوریه امکان‌پذیر نبود.

انتهای پیام