صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۱۲۳۸
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت قم از برگزاری مجمع عمومی این اتحادیه در شهریورماه خبر داد.

زهرا سادات عامری، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان قم در گفت‌وگو با ایکنا، ضمن بیان این مطلب گفت: مجمع عمومی اتحادیه به منظور انتخابات هیئت مدیره و بازرسی، شهریورماه برگزار می‌شود.

وی درباره علت برگزاری دیرهنگام مجمع، اظهار کرد: به دلیل اینکه بخش اعظمی از مدیران مؤسسات قرآنی از روحانیون هستند که در ایام تابستان به سفرهای تبلیغی اطراف استان می‌روند، در آخرین جلسه هیئت مدیره تصمیم برآن شد تا این جلسه در آخرین ماه فصل تابستان و همزمان با آغاز سال‌تحصیلی حوزه‌ها علمیه برگزار شود.

عامری با اشاره به دیگر برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی مؤسسات قم، بیان کرد: طی تفاهم‌نامه با اتحادیه کشوری قرآنی دوره‌های تربیت مربی حفظ قرآن و سواد رسانه‌‌ای از سوی مؤسسات مجری استان چون شیفتگان وحی، نسیم ثقلین، کربلای کاظم و اباصالح المهدی‌(ع) و رصدگر عمق آسمان اجرا خواهدشد. این دوره‌ها طی ایام تابستان ویژه علاقه‌مندان به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام