صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۵۳۵۰
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۴

امام جمعه سلطانیه سبک زندگی ولایی و دوری از تجملات را از پیام‌های مهم غدیر خواند و گفت: مراسم عید غدیر هم باید مثل عاشورا برگزار شود اما این کار به تلاش و فرهنگسازی نیاز دارد.

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام سید عمران حسینی‌نسب، امام جمعه سلطانیه، 29 تیرماه در جلسه فعالان فرهنگی با محوریت عید غدیر خم اظهار کرد: انقلاب اسلامی یک انقلاب همه بُعدی است و فرهنگ هم یک بخش آن محسوب می‌شود و دولت‌های مختلف در مسئله فرهنگ برنامه قابل قبولی نداشته‌اند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره فرهنگ و انتقاد ایشان از عدم توجه به فرهنگ ابراز کرد: فرهنگ بخش مظلوم در کشور است. مشکلات فرهنگی ایجاد شده در گنبد سلطانیه و تفرجگاه شاهبلاغی هم تاثیرگذار است و باید در این‌باره کارهای فرهنگی عملیاتی انجام شود.

امام جمعه سلطانیه به فضائل غدیر اشاره و از آن روز به‌عنوان یک عید برای مسلمانان نام برد و گفت: پیامبر اکرم(ص) می‌فرماید به من تبریک بگویید که همانا خداوند مرا به نبوت و اهل‌بیتم را به امامت برگزید.

وی با بیان اینکه طبق فرمایش امام رضا(ع) غدیر در آسمان بیشتر از زمین شهرت دارد و لذا برای برگزاری جشن و مراسم غدیر باید تلاش زیادی انجام شود، تصریح کرد: همانطور که عاشورا و اربعین هم با تلاش‌های چندین ساله به این مرحله رسیده، در این که غدیر هم باید مثل عاشورا برگزار شود شکی نیست اما به تلاش و فرهنگسازی نیاز دارد.

رئیس بنیاد غدیر شهرستان سلطانیه برگزاری جشن عید غدیر را لازم و اما ناکافی دانست و افزد: برگزاری جشن غدیر باید همراه با انتقال اهداف و فرهنگ غدیر به جامعه باشد؛ چراکه ولایت‌محوری مهمترین پیام غدیر است.

وی با بیان اینکه فرهنگ ما با وجود قرآن و اهل‌بیت(ع) یک فرهنگ غنی است و با وجود آن‌ها تقلید از فرهنگ بیگانه، کفران نعمت است، ابراز: سبک زندگی ولایی در زندگی فردی و اجتماعی از جمله مراسم ازدواج و دوری از تجملات در زندگی پیام دیگر غدیر است.

حسینی‌نسب بیان کرد: مراسم بزرگداشت عید غدیر در شب عید در مسجد باب الحوائج(مصلای نماز جمعه) سلطانیه و همچنین کاروان شادی در روز عید در سلطانیه با همت جوانان انقلابی و ولایتمدار برگزار خواهد شد.

در این جلسه نیز اعضای جلسه بر برگزاری جشن غدیر از جمله راه‌اندازی کاروان شادی در کوچه و خیابان‌های سلطانیه و بازسازی صحنه غدیر و اعلام ولایت امیرالمؤمنین (ع)، دیدار با خانواده شهدا خصوصا خانواده شهدای سادات و دیگر سادات شهر تاکید کردند.

انتهای پیام